Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp για Wenger: «Διαφορετικό το ποδόσφαιρο χωρίς αυτόν!»

Klopp για Wenger: «Διαφορετικό το ποδόσφαιρο χωρίς αυτόν!»

Σήμερα, ο Arsene Wenger ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Arsenal μετά από 22 χρόνια στον σύλλογο. Ο Jürgen Klopp δεν το άφησε ασχολίαστο, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Αλσατό.

Είπε χαρακτηριστικά: «Έμεινα έκπληκτος αλλά πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση του. Ήταν και ακόμη είναι επιρροή στο ποδόσφαιρο. Έχει κάνει μια φανταστική καριέρα, είναι εκπληκτική προσωπικότητα, ένας [μεγάλος παίκτης] στη δουλειά, το οποίο μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή».

«Είναι στην Arsenal πολύ καιρό. Πόσο είναι; 22 χρόνια! Είναι πολύς! Ήταν επιτυχημένος. Ίσως τους τελευταίους μήνες να μην ήταν όλοι χαρούμενοι με αυτόν, αλλά πάντα έχτιζε της ομάδες του και κυριάρχησε στα μέσα τις δεκαετίας του ’90 και στις αρχές του ’00, όταν κέρδιζε σχεδόν τα πάντα» συμπλήρωσε ο τεχνικός της Liverpool.

Συνέχισε λέγοντας: «Έπαιζε υπέροχο ποδόσφαιρο. Πάντα θαύμαζα τη δουλειά του. Από τότε που ήρθα στην Αγγλία είναι διαφορετικά, γιατί ενώ στη Γερμανία έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο για μένα, εδώ έπρεπε να τον αντιμετωπίσω. Θα είναι διαφορετικά χωρίς αυτόν. Δεν ξέρω αν θα σταματήσει μετά την Arsenal ή αν θα πάει σε άλλον σύλλογο. Φαίνεται ότι ευχαριστιέται τη δουλειά τα τελευταία χρόνια, επομένως μπορεί να συνεχίσει αλλού. Εγώ του εύχομαι τα καλύτερα και ελπίζω να μιλήσουμε κι από κοντά κάποια στιγμή».

Ο Jurgen Klopp με τον Arsene Wenger.
Ο Jurgen Klopp με τον Arsene Wenger.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com