Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Αμφέβαλαν για μας!»

Klopp: «Αμφέβαλαν για μας!»

Ο Klopp για Salah-Ronaldo.

Ο Jürgen Klopp τόνισε στη σημερινή συνέντευξη τύπου το πνεύμα ομαδικότητας του συλλόγου, αλλά και την πίεση που δέχεται ως προπονητής

Ο Γερμανός τεχνικός της ομάδας του Merseyside δήλωσε: «Το να είσαι προπονητής είναι μια σκληρή δουλειά, η αλήθεια είναι. Μιλάω για αυτό μόνο επειδή ρωτήθηκα. Αγαπώ αυτό που κάνω, το απολαμβάνω αλλά οι περισσότερες δουλειές είναι έντονες. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι ότι πρέπει να είμαστε διαρκώς συγκεντρωμένοι. Χρειάζομαι το μέρος της [αναγνωρισιμότητας]; Όχι, καθόλου, δεν αισθάνομαι τόσο ξεχωριστός».

«Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν κάποια μέρα σταματούσαν οι άνθρωποι να μιλάνε ότι περνάω από δίπλα τους. Αλλά αυτή είναι η δουλειά μας και πληρωνόμαστε πολύ καλά για αυτό. Μπορούμε να έχουμε τη ζωή που ούτε μπορούσαμε να ονειρευτούμε. Όμως δεν χρειάζομαι το ποδόσφαιρο για να είμαι ευτυχισμένος. Αυτή τη στιγμή το αγαπάω αλλά δεν το έχω ανάγκη. Θα υπάρξει η στιγμή που θα πω [Σας ευχαριστώ πάρα πολύ], αλλά δεν ξέρω πότε» συμπλήρωσε.

Για το πνεύμα της ομάδας είπε: «Αυτοί οι παίκτες είχαν πολύ καλό πνεύμα ακόμη κι όταν τα πράγματα δεν ήταν καλά. Οι άνθρωποι είχαν τις αμφιβολίες τους τον Οκτώβριο-Νοέμβριο για μένα και τους παίκτες. Και τώρα είμαστε σε πολύ καλή φάση, αλλά χρειάζονται κι άλλα πράγματα».

Κατέληξε αναφέροντας: «Είναι εντελώς διαφορετικά τώρα. Τα media θέλετε να έχετε επιρροή τώρα και θέλατε να πω πράγματα μετά το πρώτο μου παιχνίδι με την Tottenham, έπειτα από 3 ημέρες. Αλλά είμαι υγιής και βρίσκομαι σε αυτόν τον υπέροχο σύλλογο. Είμαι χαρούμενος».

O Klopp για την ομαδικότητα του συλλόγου και την πίεση που δέχεται ως προπονητής.
O Klopp για την ομαδικότητα του συλλόγου και την πίεση που δέχεται ως προπονητής.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com