Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δυνατή ενδεκάδα με West Brom»

Klopp: «Δυνατή ενδεκάδα με West Brom»

Θα δούμε αλλαγές στη σύνθεση της Liverpool το επόμενο διάστημα, δήλωσε ο Klopp.

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου για το αυριανό, μεσημεριανό παιχνίδι με την West Brom και αναφέρθηκε και στην βασική ενδεκάδα.

Είπε: «Ξέρω ότι θα με ρωτήσετε για το πώς θα παρατάξω την ομάδα με West Brom και Roma. Αλλά δεν μας αρέσει αυτό. Πρέπει να έχουμε δυνατή βασική ενδεκάδα στο γήπεδο. Γιατί μέχρι στιγμής, σεβόμαστε την ένταση της σεζόν, αλλά επίσης την West Brom και την Premier League. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς για να είμαστε στην τετράδα

Συνεχίζει λέγοντας για την αντίπαλο: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Η West Brom έχει πάρει 4 βαθμούς από τότε που άλλαξε προπονητή. Άξιζε να κερδίσει την Manchester United το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Τώρα έχει ένα παιχνίδι εντός έδρας και θέλει να δείξει ότι πιστεύει σε μία τελευταία ελπίδα (για να σωθεί). Είμαστε οι πρώτοι αντίπαλοι που αντιμετωπίζει σε τέτοια θέση και πρέπει να είμαστε πολύ καλοί.»

Ο Γερμανός τεχνικός κατέληξε επισημαίνοντας: «Χάσαμε από αυτούς στο FA Cup, δεν χρειάζεται υπενθύμιση αυτό. Μόνο μετά από το παιχνίδι αυτό, θα σκεφτούμε τη Roma. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος για μας. Δεν έχουμε 25 παίκτες να παρατάξουμε 2 διαφορετικές ομάδες σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις.»

O Klopp μίλησε για το δύσκολο αυριανό παιχνίδι.
O Klopp μίλησε για το δύσκολο αυριανό παιχνίδι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com