Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alexander Arnold : «Οφείλω τα πάντα στην εμπιστοσύνη του Klopp»

Alexander Arnold : «Οφείλω τα πάντα στην εμπιστοσύνη του Klopp»

O Trent Alexander-Arnold με τον Jürgen Klopp.

Η παρουσία και η πρόοδος του Trent Alexander Arnold τη φετινή σεζόν περίοδο σίγουρα είναι ένα από πράγματα που πρέπει όλοι να κρατήσουμε όταν κάνουμε το ταμείο της φετινής σεζόν. Ο διεθνής Άγγλος μπακ έχει κερδίσει πάρα πολλούς φίλους με τις εμφανίσεις του.

Ο ίδιος μίλησε για τον άνθρωπο που κρύβεται κυρίως πίσω από όλα όσα βλέπουμε τη φετινή σεζόν και εκείνος δεν είναι άλλος από τον προπονητή του, Jurgen Klopp, τον οποίο και ευχαριστεί για τις ευκαιρίες αλλά και την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει.

« Υπάρχουν πολλά πάνω και κάτω, τα οποία δεν βλέπει ο κόσμος τόσο στα παιχνίδια όσο και στις προπονήσεις.  Δεν ήταν μία σταθερή άνοδος αλλά υπήρξαν κακά παιχνίδια και παιχνίδια που σου μαθαίνουν πράγματα. Είναι αυτά τα παιχνίδια και η εμπιστοσύνη του προπονητή σου που δεν σε αφήνει να απογοητευτείς.  Πριν 12 μήνες δεν θα φανταζόμουν πως θα ήμουν εδώ αλλά είμαι ευγνώμων για αυτό. Θα παίξω οπουδήποτε μου δοθεί η ευκαιρία και τα πάντα είναι η εμπιστοσύνη του προπονητή μου.  Κάθε φορά που με εμπιστεύεται στα μεγάλα παιχνίδια ειδικά προσπαθώ να δείξω γιατί με εμπιστεύεται και να κάνω εκείνον και την ομάδα περήφανους»  είπε ο ΤΑΑ.

O Jurgen Klopp έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στην εξέλιξη του Alexander Arnold
O Jurgen Klopp έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στην εξέλιξη του Alexander Arnold
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com