Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Karius : «Και εγώ και ο Klopp στοχεύουμε στο πρωτάθλημα »

Karius : «Και εγώ και ο Klopp στοχεύουμε στο πρωτάθλημα »

Ο Loris Karius ήρθε πέρυσι το καλοκαίρι – για την ακρίβεια η μεταγραφή είχε συμφωνηθεί το Μάιο του 2016- ως μία low profile προσθήκη. Ο Jurgen Klopp έβλεπε σε εκείνον στοιχεία που με δουλειά και υπομονή θα οδηγούσαν σε έναν σπουδαίο τερματοφύλακα, ο οποίος ήρθε στην αρχή να ανταγωνιστεί τον Simon Mignolet.

Πέρυσι, ο Karius έπασχε από έλλειψη αυτοπεποίθησης και νευρικότητα με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να εδραιωθεί. Φέτος, καθιερώθηκε από τις 14 Ιανουαρίου και έπειτα , με τον προπονητή του να αποφασίζει να στηρίξει το πρότζεκτ.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Mainz, μίλησε για την επικοινωνία που είχε με τον τωρινό προπονητή του αναφορικά με το περιβάλλον της Liverpool αλλά και εξέφρασε την πίστη του πως μπορεί να πάει το παιχνίδι του στο επόμενο επίπεδο. O στόχος του βέβαια είναι ίδιος με εκείνον του προπονητή του. Το μετάλλιο του πρωταθλητή στην Premier League.

« Μίλησα μαζί του αρκετές φορές όταν ήρθα εδώ και είχαμε καλές συνομιλίες.  Μου είπε τα πάντα για το σύλλογο. Τις πρώτες του εμπειρίες, σε τι διαφέρει από τη Γερμανία και πως περνά ευχάριστα το χρόνο του.  Μου έδωσε μία πολύ καλή αίσθηση και με έκανε να πιστέψω πως είναι ο προπονητής που μπορεί να με εξελίξει σαν νέο.  Πίστεψα στο πλάνο του και στο ότι αυτή η ομάδα μπορεί να είναι το επόμενο βήμα.  Συμφωνήσαμε και οι δύο πως το πλάνο είναι να φέρουμε στο τέλος το πρωτάθλημα εδώ καθώς το θέλει τόσο πολύ αυτός ο σύλλογος και το αξίζει.  Αυτός είναι ο κοινός μας στόχος και δεν κοιτάζουμε πίσω αλλά θέλουμε να γίνουμε μέρος της ιστορίας σύντομα» είπε ο Loris σε μία μεγάλη του συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool.

O Loris Karius στοχεύει να γίνει πρωταθλητής με τη Liverpool
O Loris Karius στοχεύει να γίνει πρωταθλητής με τη Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com