Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Θα μείνει πιστός στη Liverpool o Salah»

«Θα μείνει πιστός στη Liverpool o Salah»

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ο Mo Salah!

Ο Mohamed Salah αποτελεί εδώ και μήνες τον νέο βασιλιά της Liverpool. Tα επιτεύγματά του μοναδικά, τα γκολ του φανταστικά και τα ρεκόρ σπάνε το ένα μετά το άλλο. Μετά από 3ο+ χρόνια, η Liverpool βρήκε παίκτη που σκόραρε 40 τέρματα σε μία σεζόν, η οποία δεν έχει ακόμη τελειώσει.

Αναπόφευκτα γίνεται κουβέντα και για το μέλλον του Αιγύπτιου, με τον Jurgen Klopp να δηλώνει λίγο πριν το παιχνίδι με τη Bournemouth πως ο παίκτης είναι χαρούμενος και ο Γερμανός βέβαιος πως θα παραμείνει στο Anfield.

Άποψη που μοιάζει να συμμερίζεται και ο Alan Shearer, ο οποίος πιστεύει πως ο «Φαραώ» θα πράξει αντίθετα από τον Coutinho :

« Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει ο Jurgen Klopp διότι σίγουρα οι μεγάλες ομάδες θα έρθουν για εκείνον.  Όταν ήρθε η Barcelona για τον Coutinho δεν τα κατάφεραν εν τέλει.  Αλλά είμαι σίγουρος πως ο Salah απολαμβάνει να παίζει σε μία τόσο επιθετική ομάδα και βοηθά πως ήταν μικρός φίλος της Liverpool» έγραψε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Premier League με 260 τέρματα στη στήλη του στη Star.

O Shearer ποντάρει στην παραμονή του Salah στο Merseyside
O Shearer ποντάρει στην παραμονή του Salah στο Merseyside
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com