Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Θέλω να φτάσω τον Rush»

Salah: «Θέλω να φτάσω τον Rush»

«O Salah είναι φανταστικός» τάδε έφη -ευλόγως- ο Kenny Dalglish

Ο Mohamed Salah έγινε ο τρίτος παίκτης της Liverpool που πετυχαίνει 40 γκολ σε μία χρονιά, πίσω από τους Ian Rush και Roger Hunt. Ο Αιγύπτιος θέλει να σπάσει το ρεκόρ του πρώτου, ξεπερνώντας τον στα τέρματα (47).

«Είμαι πολύ κοντά, θέλω να πετύχω άλλα 7 γκολ» είπε. «Έχουμε παιχνίδια και στην Premier League και στο Champions League. Θα προσπαθήσω να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει βαθμούς. Επίσης, φυσικό είναι να σκέφτομαι αν θα σκοράρει ο Harry Kane. Η ομάδα του του δίνει τη μπάλα για να σκοράρει, όπως και η Manchester City στον Sergio Aguero, όπως και η Liverpool σε μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, γιατί ξέρω ότι οι συμπαίκτες μου με στηρίζουν».

Ο «Αιγύπτιος Θεός» σχολίασε με τον δικό του, καυστικό τρόπο το αμφίβολο γκολ που πιστώθηκε τελικά στον Kane επί της Stoke. Έγραψε στο twitter: «Wooooow really?». Απάντησε σε αυτό λέγοντας: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Τελικά είπαν ότι είναι δικό του γκολ και τελείωσε εκεί για μένα. Τώρα έχουμε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος και αυτοί 5 ή 6, οπότε πρέπει να σκεφτώ τα δικά μας τα παιχνίδια και βλέπουμε».

Φυσικά, ανέφερε και τον Roberto Firmino: «Σκοράρει κι αυτός πολλά γκολ φέτος. Είναι μια διαφορετική χρονιά και για εκείνον. Πιστεύω πως ο τρόπος που παίζουμε, μας δίνει περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουμε».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε εάν προτιμά προσωπικά κατορθώματα ή το Champions League, απάντησε χωρίς σκέψη: «Φυσικά το Champions League! Είναι τεράστιο επίτευγμα για όλους μας. Δεν ενδιαφέρομαι για τα υπόλοιπα».

Θέλει να φτάσει τον Ian Rush o Salah.
Θέλει να φτάσει τον Ian Rush o Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com