Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Μπορεί ακόμη να πάει στο Mundial o Trent»

«Μπορεί ακόμη να πάει στο Mundial o Trent»

Ο Trent Alexander Arnold συνέχισε χθες τις πολύ καλές του εμφανίσεις εσχάτως. Μετά τα δύο φανταστικά του παιχνίδια απέναντι στη City, όπου περιόρισε όσο μπορούσε τον Leroy Sane, o νεαρός μπακ έκανε πολύ καλή εμφάνιση και χθες.

Μάλιστα, από δική του φανταστική σέντρα ο Mo Salah σφράγισε το τρίποντο πετυχαίνοντας και το 40ο του τέρμα στη σεζόν. Ο Alan Shearer , θεωρεί πως ο νεαρός μπακ της Liverpool προλαβαίνει ακόμη να πείσει τον Gareth Southgate για την αξία του ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου :

«Έχει ακόμη πέντε με έξι εβδομάδες.  Αν αποδώσει εξαιρετικά στα ημιτελικά του Champions League , όπως έκανε και στα προημιτελικά , και μετά στον τελικό ο Gareth Southgate πρέπει να το έχει υπόψιν του.  Δεν έχω αμφιβολία πως θα παίξει για την Αγγλία αλλά ίσως τώρα είναι λίγο νωρίς και η έλλειψη εμπειρίας του μετρήσει κατά του.  Αλλά έχει πολύ ταλέντο, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό»  είπε ο μεγαλύτερος σκόρερ στην ιστορία της Premier League.

Βέβαια, ο Trent έχει να ανταγωνιστεί παίκτες όπως ο Walker της City αλλά και ο Trippier της Tottenham που σίγουρα προηγούνται στη συνείδηση του εκλέκτορα της εθνικής και όχι άδικα.

O Trent μαρκάρει το Sane
O Trent μαρκάρει το Sane
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com