Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μιλάει με Klopp o Gotze και υποστηρίζει Liverpool για UCL!

Μιλάει με Klopp o Gotze και υποστηρίζει Liverpool για UCL!

Έναν ακόμη τίτλο μπορεί να διεκδικήσει η Liverpool του Klopp.

O Mario Gotze έχει συνδέσει το όνομά του με μία ξεχωριστή ιστορία για τον Jurgen Klopp στο UEFA Champions League όταν ήταν μαζί στη Borussia Dortmund. Παραμονές του τελικού της διοργάνωσης το 2013 στο Wembley, ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Gotze στη Bayern.

O παίκτης ήταν τραυματίας (;) για τον τελικό τότε , τον οποίο έχασε η ομάδα του Klopp. Βέβαια, ο Γερμανός μεσοεπιθετικός δήλωσε πως χάρηκε ο πρώην προπονητής του απέκλεισε τη Manchester City :

«Υπάρχει ξεκάθαρα η ευκαιρία να κερδίσει το Champions League.  O Klopp και πολύ λίγοι άλλοι θα πίστευαν πως μπορούσε να αποκλείσει τη City με αυτόν τον τρόπο.  Αλλά οι ημιτελικοί και ο τελικός θα είναι διαφορετικό επίπεδο και πραγματικά ελπίζω για εκείνον. Προπονήθηκα και υπό τους δύο (σ.σ δεύτερος ο Guardiola) και ήταν εντυπωσιακό να το δω αυτό και ήταν ενδιαφέρον ποιος θα περνούσε.  Na είμαι ειλικρινής χαἰρομαι που πέρασε ο Kloppο»  είπε προτού αποκαλύψει στη συνέντευξή του στη Bild πως μιλά ακόμη με τον τεχνικό της Liverpool :

«Που και που μιλάμε αλλά ζει πολύ μακριά τώρα. Ο καθένας έχει την κατάστασή του και είναι σε διαφορετικό πρωτάθλημα.  Δεν υπάρχει βέβαια κάτι συγκεκριμένο» είπε ο Gotze.

Kloppκαι Gotze μιλούν ακόμη ενίοτε
Klopp και Gotze μιλούν ακόμη ενίοτε
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com