Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Red Hot Salad: Στον δρόμο για το Κίεβο!

Red Hot Salad: Στον δρόμο για το Κίεβο!

red hot salad

Έγιναν πραγματάκια αυτήν την βδομάδα και το μόνο σίγουρο είναι ότι η επικαιρότητα τρέχει! Προκρίσεις, κληρώσεις, όνειρα για κούπες καλά κρατούν, όμως το σημαντικό είναι να τα ξεχάσουμε όλα αυτά τώρα. Τα περισσότερα τα είδατε μέσα στην ημέρα, όμως σίγουρα έχουμε και κάποια θέματα τα οποία αξίζουν μια ματιά, επομένως, η κόκκινη σαλάτα είναι εδώ για να τους δώσει λίγο από το φως που τους αναλογεί!

Αρχίζουμε με τον Simon τον Mignolet. O Migs μπορεί να έχει καταλήξει στον πάγκο της Liverpool πλέον (και δικαίως θα πω εγώ), όμως παραμένει top lad. Το καταλάβαμε από πρώτο χέρι όσοι τον συναντήσαμε από κοντά στην Αθήνα το περασμένο φθινόπωρο και του μιλήσαμε. Επομένως δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο το γεγονός ότι ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του ως ο «Community Champion»! Ένα βραβείο που δείχνει ότι η δουλειά του επαγγελματία αθλητή δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο στις τέσσερις γραμμές. Kudos for that, Simon.

mignolet

Αλλά βραβείο δεν πήρε μόνο ο Βέλγος. Sadio Mane και Mo Salah βραβεύτηκαν σε Ευρώπη και Αγγλία αντίστοιχα! Παίκτης της βδομάδας στο Τσου Λου o Sadio, παίκτης του Μήνα (ναι ξέρω, σοκ) στην Premier League ο Mo! Μάλιστα, για τον Αιγύπτιο (Σταμάτα, αυτό δεν είναι πλάκα πλέον) είναι η τρίτη φορά που παίρνει τέτοιο βραβείο φέτος, κάτι που προφανώς και αποτελεί ρεκόρ. Παρεμπιπτόντως, ο Kloppo στη συνέντευξη τύπου σήμερα ρωτήθηκε για το αν θα μείνει και του χρόνου στην ομάδα ο Salah. Εγώ εδώ να πω ότι μικρός έπαιζε στο PlayStation (παιχνίδι δεν ξέρουμε, ελπίζω να είναι FIFA) με την Liverpool. Επομένως τι άλλο θέλετε; SE QUEDA!

«O Salah είναι φανταστικός» τάδε έφη -ευλόγως- ο Kenny Dalglish

Ωραία η ευφορία για την κλήρωση – για να πάω στο ψητό – όμως δεν έχουμε περάσει ακόμα. Εδώ διαβάζω ότι πολλοί πρώην συμπαίκτες του Salah θέλανε να αποφύγουν το συναπάντημα με το καυτό πιστόλι από το Κάιρο, όμως όπως και να χει, η Roma θα παλέψει σαν να είναι μονομάχος στην αρένα. To είδαμε και με την Barcelona, το λέει η ψυχούλα τους, και επίσης, για να φτάσεις ως τα ημιτελικά του CL δεν αρκεί μόνο η ψυχούλα. Το ρόστερ είναι εξαιρετικό, έστω κι αν δεν συγκρίνεται με των άλλων τριών. Όμως ο Klopp το ξέρει (και το δήλωσε κιόλας), oι παίκτες το ξέρουν και ο κόσμος πρέπει να το έχει στο μυαλό του. Για τον Γερμανό μόνο και μόνο το γεγονός ότι θα την αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του είναι συναρπαστικό, και μπροστά του έχει την πρόκληση του να παίζει απέναντι σε Ιταλικές ομάδες. Το ρεκόρ του δεν είναι καλό, καθώς σε 6 παιχνίδια ως προπονητής της Dortmund (2 με Juventus, 2 με Udinese και 2 με Napoli) έχει ΜΟΛΙΣ 1 νίκη, απέναντι στους Παρτενοπέι, τον Νοέμβριο του 2013.

Αυτά από μένα για το σημερινό round up του Red Hot Salad. Till next time, σας αφήνω με τον… περήφανο στ’αυτιά Mo. Priceless.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com