Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Bournemouth (preview)

Liverpool – Bournemouth (preview)

Liverpool και Bournemouth έρχονται αντιμέτωπες στο απογευματινό παιχνίδι του Σαββάτου για την 34η αγωνιστική της Premier League με τη σέντρα της αναμέτρησης να είναι προγραμματισμένη για τις 19.30 το απόγευμα ώρα Ελλάδος.

Η ομάδα του Klopp διάγει ονειρικές μέρες καθώς προέρχεται από τη δεύτερη νίκη επί της City στα προημιτελικά του UEFA Champions League , η οποία την έφερε στα ημιτελικά για πρώτη φορά μετά το 2008, όπου θα αντιμετωπίσει την AS Roma. Ήταν και η τρίτη νίκη στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν δώσει οι γηπεδούχοι μετά την τελευταία διακοπή του πρωταθλήματος με το 0-0 απέναντι στην Everton το περασμένο Σάββατο να αποτελεί την παρένθεση. Επιστροφή τώρα στο πρωτάθλημα, όπου υπάρχει το +10 από την πέμπτη στη βαθμολογία Chelsea (με τους «Μπλε» να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο) και τους Reds να έχουν σχετικά εύκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος με εξαίρεση το ταξίδι στο Stamford Bridge. Βέβαια, ο Klopp δήλωσε στη συνέντευξη τύπου πως δεν θεωρεί τελειωμένη την υπόθεση της τετράδας.

Από την άλλη, η ομάδα του Eddie Howe βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας και με 38 βαθμούς έχει πιάσει το όριο που απαιτείται συνήθως για την παραμονή και πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσει ούσα σε απόσταση 10 βαθμών από την 18η Southampton. Οι «Cherries» έρχονται στο Anfield για να παίξουν ποδόσφαιρο όπως κάνουν σε όλα τα παιχνίδια τους από τότε που ανέβηκαν στη μεγάλη κατηγορία προς τιμήν και του νεαρού πλην εξαιρετικού τεχνικού τους. Aήττητη στα τελευταία τρία της παιχνίδια η φιλοξενούμενη , η οποία σκόραρε στο καθένα δύο φορές αλλά είχε απολογισμό 1 νίκη και 2 ισοπαλἰες. Την Τετάρτη φιλοξενεί και τη Manchester United για το πρωτάθλημα.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Jurgen Klopp δεν μπορεί να υπολογίζει στους Can, Lallana, Matip, Gomez, οι οποίοι λείπουν εδώ και καιρό ενώ στα προβλήματα προστέθηκαν και οι Klavan και Clyne που δεν υπολογίζονται για αύριο. Πρόβλημα με τον αυχένα αντιμετώπιζε ο Firmino που είναι πλέον ΟΚ. Για τους φιλοξενούμενους, σίγουροι απόντες οι Smith, Mings  αλλά και ο Junio Stanislas.

Στατιστικά : -Μόλις μία νίκη σε δώδεκα παιχνίδια απέναντι στη Liverpool σε όλες τις διοργανώσεις έχει η Bournemouth.

-Στα πέντε τελευταία παιχνίδια των ομάδων στο πρωτάθλημα, σημειώνονται 3.8 γκολ κατά μέσο όρο.

-Η Liverpool παραμένει η μόνη ομάδα που δεν έχει ηττηθεί εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Έχει να χάσει από τον περασμένο Απρίλιο. 

-Ο Salah έχει σκοράρει 17 γκολ στο Anfield και κυνηγά τα 21 του Fernando Torres τη σεζόν 2007/2008.

-Ο Firmino έχει 2 γκολ και 2 ασίστ στα 4 τελευταία του παιχνίδια απέναντι στη Bournemouth.

-H Bournemouth έχει πάρει τους περισσότερους βαθμούς φέτος ευρισκόμενη πίσω στο σκορ (18).

-Μόλις μία νίκη στα τελευταία δέκα εκτός έδρας παιχνίδια της έχει η φιλοξενούμενη.

Διαιτητής : Chris Kavanagh

H Liverpool θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική της παράδοση απέναντι στους Cherries
H Liverpool θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική της παράδοση απέναντι στους Cherries
Μοιραστείτε το!

One thought on “Liverpool – Bournemouth (preview)

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com