Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Πέφτει δούλεμα και δικαιολογημένα στον Kane!

Πέφτει δούλεμα και δικαιολογημένα στον Kane!

Απ’ότι φαίνεται οι παίκτες των Κόκκινων δεν δίστασαν να κάνουν πλάκα στο twitter με την απόφαση του Kane και της Tottenham να ασκήσουν έφεση για εκείνο το γκολ εναντίον της Stoke!
Θυμίζουμε ότι η Tottenham νίκησε τη Stoke με 2-1 με το 2ο τέρμα των Λονδρέζων να το πετυχαίνει ο Christian Eriksen ή τουλάχιστον αυτό γνωρίζαμε ως τώρα!
Γιατί η Tottenham και ο Kane άσκησαν έφεση ώστε η Premier League να κατοχυρώσει στον Kane τελικά το τέρμα!
Για μας βεβαίως κάτι τέτοιο φαίνεται μάλλον γελοίο αφού η Tottenham κέρδισε τον αγώνα και οι Eriksen και Kane είναι συμπαίκτες!
Με το που έγινε πάντως γνωστή η απόφαση της Premier League να χρεώσει το γκολ τελικά στον Kane, o Mo Salah τουίταρε :« Woooooow really?»
Το σχόλιο του Αιγύπτιου το αναπαρήγαγαν και οι Simon Mignolet, Trent Arnold και Georgino Wijnaldum δείχνοντας για μια ακόμα φορά το πνεύμα ομοψυχίας και το ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον που υπάρχει στην ομάδα των Κόκκινων!
Ο Mo Salah προηγείται στον πίνακα των σκόρερς κατά 4 γκολ του Kane, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι ο Klopp θα τον ξεκουράσει σε κάποιον ή σε κάποιους αγώνες για να τον έχει πανέτοιμο για τους ημιτελικούς του Champions League, οπότε υπάρχει η πιθανότητα ο Άγγλος επιθετικός να τον ξεπεράσει και να κατακτήσει για 3η συνεχόμενη φορά το Χρυσό Παπούτσι!

Πλην όλων των άλλων, γίνεται ευλόγως αντιπαραβολή με το γκολ του Sadio Mane στο φετινό Stoke – Liverpool 0-3 όπου ο Firmino αφήνει τη μπάλα να κυλήσει στα δίχτυα ενώ θα μπορούσε να την ακουμπήσει για να λάβει 45.000 λίρες μπόνους ως σημείο αναφοράς για τη διαφορά νοοτροπίας των δύο ομάδων. Επίσης, αν δείτε διάφορα γκολ με την περιγραφή πως οι Spurs έκαναν ένσταση για να χρεωθεί αυτό το γκολ στον Kane καταλαβαίνετε περί τίνος γίνεται λόγος!

Επιμέλεια : Φάνης Φλώρος

O Harry Kane ορκίστηκε τη ζωή της κόρης του πως ακούμπησε τη μπάλα τελευταίος στο φάουλ του Eriksen
O Harry Kane ορκίστηκε τη ζωή της κόρης του πως ακούμπησε τη μπάλα τελευταίος στο φάουλ του Eriksen
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com