Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η κυριαρχία της Liverpool στην άμυνα!

Η κυριαρχία της Liverpool στην άμυνα!

Σπέρνει τρόμο ο Virgil Van Dijk

Χρειάστηκαν 10 χρόνια κι ένας Γερμανός για να φτάσει η Liverpool στα ημιτελικά του Champions League. Κι έφτασε με εντυπωσιακές εμφανίσεις εκεί που δεν περιμέναμε… Στην άμυνα!

Μπορεί η «κόκκινη επίθεση» να σκόραρε τα 5 συνολικά γκολ, αλλά η πραγματική κυριαρχία ήταν πίσω. Η Manchester City έχει σκοράρει 127 γκολ αυτή τη σεζόν και στους δύο αγώνες του Champions League κατάφερε να κάνει μόνο 3 σουτ στον στόχο! Αυτό σημαίνει πως ακόμη κι αν η City έβαζε όλα τα σουτ της, η Liverpool θα περνούσε ούτως ή άλλως στην επόμενη φάση!

Η «βρώμικη» δουλειά λοιπόν έγινε στα μετόπισθεν. Ο Virgil van Dijk, μπορεί να ήταν υπεύθυνος για το πρώτο γκολ στο Etihad, αλλά στο υπόλοιπο του αγώνα ήταν αλάνθαστος και η διαφορά στην άμυνα της Liverpool είναι εμφανής, μετά τον ερχομό του. Ο partner-in-crime του Ολλανδού, Dejan Lovren, ήταν απολύτως σταθερός κάνοντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του στην ομάδα.

Και πάμε τώρα στα άκρα. Στα αριστερά, ο Andy Robertson ήταν γρήγορος και επιθετικός, συνεχίζοντας την εξαιρετική φόρμα του τους τελευταίους 4 μήνες. Από την δεξιά πλευρά, ο Trent Alexander-Arnold ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και κατάφερε να εξαφανίσει έναν από τους καλύτερους winger του κόσμου, τον Leroy Sane.

Φυσικά, ο Jürgen Klopp δεν θα μπορούσε να είναι μην χαμογελάει με την τωρινή εμφάνιση και εξέλιξη της άμυνας!

Εμφανής η δουλειά του Klopp στην άμυνα.
Εμφανής η δουλειά του Klopp στην άμυνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com