Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι στα ημιτελικά»

Klopp: «Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι στα ημιτελικά»

Έναν ακόμη τίτλο μπορεί να διεκδικήσει η Liverpool του Klopp.

Ο Jürgen Klopp μετά την σπουδαία νίκη στο Etihad, έμαθε το αποτέλεσμα και του άλλου αγώνα, Roma-Barcelona. Και σίγουρα δεν το περίμενε.

«Μου το είπε κάποιος όταν ανέβαινα για δηλώσεις και δεν πίστευα ότι ήρθε 3-0. Νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα! Δεν είναι ότι δεν σέβομαι τη Roma, κάθε άλλο! Έχουν φανταστική ομάδα αλλά έχουν χάσει τον Mohamed Salah και είναι μεγάλη υπόθεση αυτό. Νόμιζα ότι θα κερδίσει η Barcelona, αλλά ήξερα ότι μπορεί να γίνει η ανατροπή. Ο διαγωνισμός είναι δίκαιος. Ένας φυσιολογικός τελικός θα ήταν ανάμεσα σε Manchester City και Barcelona και τώρα είναι και οι δύο εκτός» είπε ο Γερμανός τεχνικός.

Μεταξύ άλλων, είπε πως δεν το απασχολεί ποίοι θα είναι οι αντίπαλοι: «Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι στα ημιτελικά. Είμαστε εδώ και το αξίζουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος. Μέχρι τώρα, έχουμε αδράξει κάθε ευκαιρία και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Επιπλέον, οι υπόλοιπες ομάδες που θα περάσουν θα έχουν κι αυτές τους στόχους τους, τις φιλοδοξίες τους».

Ο Klopp καταλήγει σχολιάζοντας : «Είπα πως αν κάτσω εδώ 4 χρόνια, τότε θα έχω πάρει κάτι. Είμαι 2,5 χρόνια στον πάγκο της Liverpool, δεν έχω κερδίσει κάτι, οπότε ο χρόνος τελειώνει! Επιπροσθέτως δεν έχω καμία διάθεση να μας συγκρίνω με τις υπόλοιπες ομάδες. Οι Barca, Bayern, Real Madrid κερδίζουν τα πάντα τα τελευταία 20 χρόνια. Σε αυτό το διάστημα δεν έχουμε κερδίσει κάτι σαν σύλλογος».

Δεν τον ενδιαφέρουν οι αντίπαλοι είπε ο Klopp.
Δεν τον ενδιαφέρουν οι αντίπαλοι είπε ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com