Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah : «Επιστρέψαμε και φθάσαμε στη νίκη»

Salah : «Επιστρέψαμε και φθάσαμε στη νίκη»

Ο Μο Salah κέρδισε χθες τη μάχη με το χρόνο και κατάφερε όχι μόνο να αγωνιστεί αλλά και να ξεκινήσει βασικός στην ενδεκάδα του Jurgen Klopp. Με τη Liverpool να μην μπορεί να κρατήσει τη μπάλα στο πρώτο ημίχρονο, ο Αιγύπτιος δεν φάνηκε ευλόγως.

Στο δεύτερο μέρος όμως, η εμφάνιση των παικτών του Klopp σου έδινε την εντύπωση πως θα κατάφερναν με κάποιο τρόπο να τον βάλουν ξανά μέσα στο κάδρο. Και ο Salah εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των Ederson και Otamendi και για να σκοράρει το γκολ που σφράγισε στην ουσία την πρόκριση και πάγωσε μία και καλή τους φίλους τν γηπεδούχων.

Ο ίδιος ο παίκτης στάθηκε στο γρήγορο γκολ των γηπεδούχων αλλά και την αντίδραση της ομάδας του :

« Νομίζω το γκολ μας (σ.σ το δικό του) ήρθε σε καλό σημείο καθώς προηγουμένως μας είχαν πιέσει και είχαν ευκαιρίες και στην αρχή δυσκολευτήκαμε επειδή σκόραραν στα πρώτα δύο λεπτά.  Μετά από αυτό επιστρέψαμε , παίξαμε σκληρά και πήραμε το αποτέλεσμα.  Αυτό είναι το πιο σημαντικό» είπε ο Αιγύπτιος που δεν στάθηκε στο γκολ του ξανά αλλά στην ομαδική προσπάθεια :

« Έχω αλλάξει πολλές φορές θέση αλλά στο τέλος παίζουμε σαν ομάδα.  Παίζουμε 11 παίκτες δίνουμε το 100% και είμαστε πολύ χαρούμενοι.  Έχω πει πολλές φορές πως προσπαθώ να σκοράρω για να βοηθώ την ομάδα να σκοράρει και να κερδίζει παιχνίδια. Αυτό είναι για μένα το πιο σημαντικό» ολοκλήρωσε.

O Salah πανηγυρίζει μπροστά στους ταξιδεύοντες φίλους της Liverpool
O Salah πανηγυρίζει μπροστά στους ταξιδεύοντες φίλους της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com