Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gullit: «Η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ εχθρική στο Etihad»

Gullit: «Η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ εχθρική στο Etihad»

O θρυλικός πρώην παίκτης της Εθνικής Ολλανδίας , Ruud Gullit, προειδοποίησε τη Liverpool για την αντίδραση παικτών και οπαδών της City!
O Gullit ο οποίος έχει κατακτήσει δύο φορές το Ευρωπαικό Κύπελλο ,πιστεύει ότι οι παίκτες του Pep Guardiola , διαθέτουν τη δύναμη πυρός για να ξεπεράσουν το μειονέκτημα του 3-0 στο Anfield και να προκριθούν στα ημιτελικά του Champions League.
Πιστεύει επίσης ότι ένα επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες της City, θα αποτελεί και η επίθεση που δέχθηκε το λεωφορείο τους την προηγούμενη Τετάρτη, από μερίδα οπαδών των Κόκκινων, καθώς η αποστολή της City, πλησίαζε στο Anfield.

«Ο Jurgen Klopp γνωρίζει ότι η μάχη δεν τελείωσε ακόμα» ξεκίνησε ο Gullit.
«Για μένα οι άλλοι τρεις φιναλίστ στους 4 του θεσμού είναι οι Barcelona, Real και Bayern. Στην περίπτωση όμως του αγώνα Manchester City vs Liverpool κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η Liverpool θα φτάσει στους 4 του θεσμού. Θα υπάρχουν σίγουρα εκπλήξεις στον επαναληπτικό αγώνα, και ο Klopp θα θυμάται πως η ομάδα του εξαφανίστηκε από τον αγωνιστικό χώρο του Etihad, στην αρχή της σαιζόν ,χάνοντας με 5-0. Επίσης η εχθρότητα που θα αντιμετωπίσουν την Τρίτη το βράδυ είναι αναμενόμενη μετά την επίθεση που δέχθηκε το λεωφορείο της City»συνέχισε.
Ο Gullit πιστεύει ότι το κλειδί της επιτυχίας για τη Liverpool βρίσκεται στο κέντρο της και ειδικά στους Milner, Chamberlain και Henderson- αλλά ο τελευταίος ως γνωστόν θα απουσιάσει από αυτόν τον αγώνα.
«Το κλειδί του αγώνα είναι το κέντρο της Liverpool. O Guardiola έχει καλύτερους παίκτες στη διάθεση του, αλλά την προηγούμενη Τετάρτη ήταν εκπληκτικό να βλέπεις πως οι Milner ,Chamberlain και Henderson, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στα αστέρια της City. Τους πίεσαν πάρα πολύ και η City δεν βρήκε ποτέ την ευκαιρία να κυριαρχήσει στον αγώνα. Οι δύο λοιπόν ερωτήσεις που θα πρέπει να απαντηθούν σε αυτό το παγκοσμίου κλάσης επίπεδο, είναι αν οι παίκτες της Liverpool μπορούν να διατηρήσουν αυτό το παράλογο tempo και αν η City μπορεί να σκοράρει γκολ σε αυτό ακριβώς το διάστημα. Μου αρέσουν οι μεγάλες ομάδες ου διαθέτουν τον τσαμπουκά και αρπάζουν τον αντίπαλο τους από τον λαιμό. Η Barcelona το κάνει, η Bayern το κάνει, και λογικά και η City. Τώρα όμως και η Liverpool έχει μπει στο club των μεγάλων επιθετικών ομάδων» ολοκλήρωσε ο Ολλανδός.
Αυτό που δεν είπε βέβαια είναι ότι και οι παίκτες της Liverpool κατεβαίνουν με «εχθρική» διάθεση στο Etihad για να σβήσουν την ανάμνηση του 5-0 στην αρχή της σαιζόν -αποτέλεσμα στο οποίο είχε συντελέσει σημαντικά και η αμφισβητούμενη αποβολή του Sadio Mane.

Επιμέλεια : Φάνης Φλώρος

O Gullit περιμένει αντίδραση από παίκτες και φίλους της City
O Gullit περιμένει αντίδραση από παίκτες και φίλους της City
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com