Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Riise: «Μπορούμε το Champions League»

Riise: «Μπορούμε το Champions League»

Απομένουν 90 λεπτά εναντίον της City για να φτάσει η Liverpool στα ημιτελικά της διοργάνωσης του Champions League και ο Riise πιστεύει ότι οι Κόκκινοι μπορούν να νικήσουν οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη!
«Αυτή τη χρονιά είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για όλες τις ομάδες, αλλά έχουν μία καλή ευκαιρία να φτάσουν ως το τέλος» είπε στο Sky Sports,ο Riise, ένας από τους ήρωες της επιτυχίας του 2005.
«Μπροστά τους έχουν τις Barcelona, Real και Bayern εφ’ όσον περάσουν τη City. Έχουν απομείνει πολύ καλές ομάδες, αλλά αν παίξουν όπως την Τετάρτη το βράδυ, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια ομάδα που θα μπορούσε να τους σταματήσει»συνέχισε.
«Είναι σίγουρο ότι οι ομάδες που απέμειναν στον θεσμό θα είδαν κι αυτές εκείνη την εκπληκτική εμφάνιση. Η πίεση ψηλά στο γήπεδο αλλά και η ένταση του αγώνα ήταν απίστευτο να το βλέπεις και το έκαναν σχεδόν για 90 λεπτά. Η Liverpool απέδειξε ότι όταν πιάνει την κορυφή στην απόδοση της, τότε μπορούν να νικήσουν οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο. Μία ομάδα σαν τη Liverpool θα πρέπει πάντα να φτάνει στα Προημιτελικά, Ημιτελικά του Champions Leaue, και να συναγωνίζεται τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Νομίζω ότι οι οπαδοί το περίμεναν αυτό και οι παίκτες το ίδιο, γιατί για έναν παίκτη είναι η καλύτερη διοργάνωση για να παίζεις,και πάντα θέλεις να δώσεις πίσω κάτι στους οπαδούς όταν φτάσεις ως εκεί. Είμαι ευτυχισμένος για τον Klopp. Περιμένουν βέβαια πολλά πλέον από αυτόν αλλά απέδειξε ότι μπορεί να φέρει την ομάδα στον θεσμό του Champions League»

Όταν ρωτήθηκε για τον αγώνα της Τρίτης στο Etihad, o Riise είπε: «Η City έχασε από τη Liverpool και μετά έχασε από τη United. H Liverpool πάλι έχει τη συνήθεια να σκοράρει σχεδόν πάντα. Είναι σημαντικό για τη City να μην δεχθούν τέρμα γιατί μετά θα πρέπει να βάλουν 5 γκολ. Νομίζω ότι η Liverpool θα περάσει με το πλεονέκτημα του 3-0 του πρώτου αγώνα, αλλά δεν έχουν τελειώσει όλα. Όλοι γνωρίζουμε για το τι είναι ικανή η City. Αν παίξουν όπως τα έχουν καταφέρει κατά τη διάρκεια της σαιζόν, κρατώντας τη μπάλα και σκοράροντας, τότε θα έχουμε έναν αμφίρροπο αγώνα. Είναι σημαντικό για τη Liverpool να μην δεχθεί τέρμα στα πρώτα 15-20 λεπτά. Οι παίκτες και η ομάδα γενικά θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον αγώνα αυτό, όπως οποιονδήποτε άλλο. Ίσως πιο επιφυλακτικοί, αλλά δεν χρειάζεται να νιώθουν αρκετά χαλαροί γιατί αν δεχθούν τέρμα θα γίνουν ξανά νευρικοί» ολοκλήρωσε ο Riise.

Επιμέλεια : Φάνης Φλώρος

O Riise πιστεύει πως η φετινή Liverpool μπορεί να πάει όλο το δρόμο μέχρι το Κίεβο
O Riise πιστεύει πως η φετινή Liverpool μπορεί να πάει όλο το δρόμο μέχρι το Κίεβο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com