Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Murphy: «O Chamberlain αποδεικνύει πόσο λάθος έκανε η Arsenal»

Murphy: «O Chamberlain αποδεικνύει πόσο λάθος έκανε η Arsenal»

O Chamberlain έχει φανταστικό ταλέντο σύμφωνα με τον Jurgen Klopp

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Chamberlain έκανε περισσότερους φίλους στις τάξεις των οπαδών της Liverpool με την απόδοση του στους αγώνες που συμμετείχε.
Και ο Danny Murphy που είναι συνεργάτης του talkSPORT,πιστεύει ότι τα στάνταρ φυσικής κατάστασης είναι πιο υψηλά στο Anfield, και ότι αυτό βοήθησε σημαντικά τον πρώην μέσο της Arsenal!
«Oxlade- Chamberlain, οι άνθρωποι λέγαν για αυτόν παλιότερα ότι δεν αξίζει για τα λεφτά που κοστίζει» είπε ο Danny Murphy, πρώην μέσος των Κόκκινων στο Sports Breakfast και συνέχισε :
«Πάντα ήμουν οπαδός του Ox με την ευκαιρία. Κοιτάξτε τώρα σε σύγκριση με τα χρόνια του στην Arsenal, πόσο fit φαίνεται. Έλεγαν όταν πήγε στη Liverpool, ότι δεν θα μπορούσε να παίξει και ότι έπρεπε να κάνει κι άλλη μια περίοδο προετοιμασίας με την ομάδα του. Το τελευταίο μάλλον πρέπει να σας λέει κάτι και για την Arsenal» ολοκλήρωσε ο Murphy.
O Alan Brazil, παρουσιαστής στο talkSPORT επεσήμανε επίσης ότι ο Chamberlain έβγαλε ψεύτες όσους δεν πίστεψαν στις δυνατότητες του.
«Όταν ξεκίνησε στη Liverpool κάποιοι έλεγαν:’κοιτάξτε, συμπεριφέρεται όπως ο λαγός όταν τον πανιάζουν tα φώτα νυχτερινής οδήγησης. Κοιτάξτε που έφτασε τώρα. Έτσι δεν είναι;»
O ίδιος ο Chamberlain, θυμίζουμε, ότι πρόσφατα δήλωσε : «
Aγάπησα κάθε λεπτό που έπαιξα για τη Liverpool ως τώρα. Ήταν πάντα εφιαλτικό να έρχεσαι να παίζεις ως αντίπαλος στο Anfield, γιατί το πλήθος σε κάνει και ανατριχιάζεις. Να τους ακούς όμως να τραγουδάν το όνομα σου , είναι κάτι απίστευτο!»

Επιμέλεια : Φάνης Φλώρος

Ο Oxlade-Chamberlain πανηγυρίζει για την Liverpool.
Ο Oxlade-Chamberlain πανηγυρίζει για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com