Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν ενδιαφέρει τον Klopp η ταμπέλα του φαβορί!

Δεν ενδιαφέρει τον Klopp η ταμπέλα του φαβορί!

Δεν τον ενδιαφέρουν οι αντίπαλοι είπε ο Klopp.

Προσγειωμένος και προσηλωμένος στο δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης απέναντι στην Manchester City, εμφανίστηκε ο Jurgen Klopp. Ο Γερμανός προπονητής των Reds, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του πηγαίνει στο Etihad με μαξιλαράκι ασφαλείας τριών τερμάτων, αρνήθηκε να δεχτεί τον τίτλο του φαβορί, γνωρίζοντας ότι το επίπεδο της διοργάνωσης και της φάσης, δεν επιτρέπει τέτοιες σκέψεις.

«Δεν με ενδιαφέρει αυτή τη ταμπέλα» ξεκαθάρισε ο Klopp. «Ήταν κοινή λογική ότι δεν ήμασταν το φαβορί την ώρα της κλήρωσης. Δεν με ενδιαφέρει αν αυτό άλλαξε τώρα. Ήταν καλύτερος ο πρώτος αγώνας από αυτό που περιμέναμε, προφανώς, όμως ξέρουμε ότι υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει. Δεν σκεφτόμαστε αν είμαστε ή όχι φαβορί πλέον.»

«Ευτυχώς για όλους μας στη City είναι άνθρωποι και όχι ρομπότ, και είχαν και αυτοί δύο μαζεμένα άσχημα αποτελέσματα. Αλλά και πάλι, εμείς έπρεπε να παίξουμε το καλύτερο παιχνίδι μας και η United στάθηκε τυχερή, μιας και η City θα μπορούσε κάλλιστα να είχε σκοράρει πέντε ή έξι γκολ, απέναντι σε μία απ’τις καλύτερες ομάδες του κόσμου»

Liverpool και City εκ νέου αντιμέτωπες αυτή τη φορά με ευρωπαικό φόντο
Liverpool και City εκ νέου αντιμέτωπες στο Etihad με ευρωπαικό φόντο

«Το ιδανικό σενάριο για εμάς;» συνέχισε ο Klopp. «Να σκοράρουμε πέντε γκολ και έτσι ναι, θα είναι δύσκολο. Ξέρω ότι είναι απίθανο, αλλά όλα έχουν σχέση με το να είσαι σταθερός, γενναίος, ζωντανός και με ενέργεια, ώστε να δημιουργείς προβλήματα. Τα παιδιά έβαλαν πολλή δουλειά και φανταστική ενέργεια στο πρώτο παιχνίδι. Ακόμα θυμάμαι όταν παίζαμε την Middlesbrough, που προκριθήκαμε και μετά την Hoffenheim. Τώρα φτάσαμε να παίζουμε απέναντι ίσως στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και αυτό είναι δύσκολο. Μπορεί να λέμε ότι δεν έχει εμπειρία η City, αλλά πως μας βοηθάει εμάς η εμπειρία των… παππούδων μας; Πρέπει να δημιουργήσουμε τις δικές μας και η διάθεσή μας είναι ξεχωριστή ώστε να το κάνουμε. Κάποια παιδιά παίξανε στον τελικό του Europa League, όμως γενικά δεν έχουμε παραπάνω εμπειρία από τους παίκτες της City. Αυτό είναι ένα τεράστιο τεστ και για τους δυο μας» κατέληξε ο Γερμανός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com