Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Harry Wilson:» Είμαι έτοιμος για τη Liverpool»

Harry Wilson:» Είμαι έτοιμος για τη Liverpool»

wilson

Μετά το εντυπωσιακό του πέρασμα ως δανεικός από τη Hull City, με την οποία έχει καταφέρει ως τώρα να σκοράρει 4 φορές σε 6 βασικές συμμετοχές στην ενδεκάδα της ομάδας, ο Wilson, δηλώνει αισιόδοξος για τη συνέχεια της καριέρας του στο Anfield.

Ο μικρός, πήγε ως δανεικός στη Hull τον Γενάρη, και τη βοήθησε σημαντικά στη μάχη που έδωσε και συνεχίζει να δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού από την Championship-βρίσκεται πλέον 7 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.
Μάλιστα το Σάββατο που μας πέρασε ο Wilson σκόραρε και πάλι στη νίκη της Hull με 4-0 επί της QPR στο KCOM Stadium!

Ο νεαρός Ουαλλός δεν διστάζει πάντως σε κάθε ευκαιρία να δηλώσει ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το μέλλον του στη Liverpool, για το οποίο ελπίζει ότι θα είναι μακράς διάρκειας.

«Η αυτοπεποίθηση μου είναι μεγάλη, αλλά αυτό προέρχεται από τη συμμετοχή μου σε αγώνες, αλλά και από το γεγονός ότι η ομάδα τα πάει καλά.» δήλωσε.

«Ήταν αυτό που ήθελα και ευτυχώς εδώ μου δόθηκαν οι ευκαιρίες αλλά και ο χρόνος συμμετοχής.»

«Ήρθα σε μια ομάδα που παίζει καλά και κατάφερα να βοηθήσω με λίγα γκολ και κάποιες assists- που είναι ακόμα καλύτερο.»

«Είμαι έτοιμος να κάνω προετοιμασία με τη Liverpool και ν’ αφήσω το σημάδι μου στην ομάδα.»

«Ελπίζω ότι μπορώ να μπω στον βασικό κορμό της ομάδας και μετά ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον για μένα; Είχα πάντως αυτοπεποίθηση όταν ήρθα εδώ και ήθελα να παίξω ελεύθερα.» συνέχισε.

Θυμίζουμε ότι ο Wilson έκανε μόλις μια εμφάνιση με την κύρια ομάδα, και αυτή ως αναπληρωματικός, στον νικηφόρο αγώνα εναντίον της Plymouth Argyle για το FA Cup- τον Γενάρη του 2017!

Παρ’ όλο όμως που στην ηλικία των 21 χρονών δεν έχει παίξει ακόμα ως βασικός με την πρώτη ομάδα, δεν έχει κρύψει ποτέ τη διάθεση του να καθιερωθεί στην βασική ενδεκάδα των Κόκκινων.

«Είμαι στη Liverpool από 8 χρονών, και θέλω να παίξω στην πρώτη της ομάδα.» είχε δηλώσει πριν από ένα μήνα.

«Ελπίζω ότι θα τα καταφέρω. Κι αν δεν γίνει την επόμενη σαιζόν, θα γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον.» συνέχισε.

«Ο Klopp είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος και manager, και κατά τη διάρκεια συζητήσεων που είχα μαζί του, του είχα πει ότι ήθελα χρόνο συμμετοχής, οπότε κι αυτός μου είχε εκθέσει τις απόψεις του για το θέμα.»

«Ευτυχώς προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη, κατάφερα να έρθω σε μια μεγάλη ομάδα και ελπίζω ότι θα παραμείνουμε στην κατηγορία.»

«Ελπίζω επίσης ότι αυτός(ο Klopp) παρακολουθεί τι γίνεται ,οπότε έτσι του στέλνω τα κατάλληλα μηνύματα» ολοκλήρωσε ο πρώην αρχηγός της Under- 23s της Liverpool.

Επιμέλεια: Φάνης Φλώρος

O Wilson με τα χρώμα της Hull.
O Wilson με τα χρώματα της Hull.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com