Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Όχι τον Fellaini!»

«Όχι τον Fellaini!»

Καθώς η σαιζόν 2017/18 πλησιάζει στο τέλος της με όποιο δραματικό φινάλε είτε στην κορυφή είτε στο τέλος του βαθμολογικού πίνακα συνεπάγεται αυτό, σύντομα θα ξεκινήσει η περίοδος των φημολογιών περί μεταγραφών!

Η άφιξη του Naby Keita θα ενισχύσει το κέντρο της Liverpool που διαθέτει ήδη τους Henderson, James Milner, Alex Oxlade- Chamberlain, Wijnaldum και Can(είναι ακόμα παίκτης των Κόκκινων).
Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της L’ Equipe, η Liverpool ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για να αποκτήσει τον Marouane Fellaini, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το κέντρο της!

Στο δημοσίευμα της η L’ Equipe τονίζει ότι ο Jurgen Klopp θα προσφέρει συμβόλαιο 3 χρόνων στον Βέλγο διεθνή, σε μια μεταγραφή που θα προκαλέσει τεράστιο σοκ στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Είναι σίγουρο επίσης ότι πολλοί οπαδοί της Liverpool δεν θα ήθελαν τον Βέλγο στην ομάδα τους, και ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο πρώην παίκτης των Κόκκινων, Titi Camara, ο οποίος μπορεί να έμεινε μόνο μια χρονιά στο Anfield- τη σαιζόν 1999-2000, παρ’ όλα αυτά δεν έκρυψε ποτέ τα συναισθήματα του για τους Κόκκινους.

Ο Camara λοιπόν ανέβασε στο twitter εκείνη την φωτογραφία του Fellaini με το περίεργο χτένισμα, γράφοντας από κάτω «Όχιιιιι»!

Πάντως, αυτή η φήμη υπήρξε τριγύρω εδώ και μερικές μέρες, αλλά η Liverpool Echo διαψεύδει τη μετακίνηση του Βέλγου στο Merseyside.

Επιμέλεια: Φάνης Φλώρος

O Marouane Fellaini με την φανέλα της Manchester United.
O Marouane Fellaini με την φανέλα της Manchester United.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com