Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ευχαριστημένος με την «ώριμη εμφάνιση» ο Klopp

Ευχαριστημένος με την «ώριμη εμφάνιση» ο Klopp

Φαν του Klopp ο de Rossi!

Την ικανοποίησή του από τον τρόπο που αντιμετωπίσανε το Merseyside Derby που τελείωσε πριν λίγο οι παίκτες του εμφανίστηκε ο Jurgen Klopp. O Γερμανός τεχνικός μίλησε στο post match interview του ισόπαλου (0-0) αγώνα του Goodison Park, δηλώνοντας ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την σοβαρότητα των παικτών του, παρά το γεγονός ότι η… απόσπαση του Champions League είναι υπαρκτό φαινόμενο.

«Για να είμαι ειλικρινής πρέπει να είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα και να το δεχτώ» είπε ο Klopp. «Νομίζω πως είναι δίκαιο, ακόμα κι αν ήμασταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος, η Everton έκανε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, κάτι που δεν ήταν καλό για εμάς. Νομίζω ότι ως τότε ελέγξαμε τον ρυθμό και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αν και ο Bolasie είχε ένα φανταστικό σουτ και ο Loris μία ακόμα πιο φανταστική απόκρουση. Είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά στο τέλος κρατάω κάποια πράγματα που κάναμε αρκετά καλά.»

O Karius έσωσε εντυπωσιακά τη Liverpool στο πρώτο ημίχρονο

«Οι αλλαγές των Mane και Milner δεν έγιναν με γνώμονα την Τρίτη, αλλά γιατί υπήρξε η καταπόνηση της περασμένης Τετάρτης. Μπορείτε να το ερμηνεύσετε όπως θέλετε, αλλά νομίζω ότι ο Millie έπαιξε καλά, ενώ ο Sadio ήταν κίνδυνος ειδικά στο πρώτο μέρος. Ο Ings πήρε την πρώτη του ευκαιρία ως βασικός μετά τον Οκτώβρη του 2015, μια βδομάδα πριν έρθω. Είναι εύκολο να κρίνει κανείς και ξέρω ότι δεν ήταν το καλύτερό του παιχνίδι αλλά είμαι χαρούμενος. Το θέμα είναι να δουλεύεις σκληρά και να ευχαριστιέσαι. Δεν ήξερε και τον Dom ως παρτενέρ, επομένως νομίζω ότι στο τέλος της ημέρας όλα πήγαν ΟΚ.»

Τέλος ο Klopp σχολίασε και την επιστροφή του Nathaniel Clyne.

«Είναι ωραίο να έχω τον Nathaniel πίσω στην ομάδα. Μετά από εννιά μήνες, το παιχνίδι σήμερα έδειξε ότι έχει φυσική ποιότητα στην θέση. Ακόμα και ο Ragnar, που τελευταία φορά που έπαιξε αριστερό μπακ ήταν στην Γερμανία. Γενικότερα ήταν μια καλή εμφάνιση, όχι φανταστική αλλά ίσως η πιο ώριμη εμφάνιση που έχω δει. Ήρθαμε, παίξαμε ποδόσφαιρο, πήραμε αποτέλεσμα, δεν μπλεχτήκαμε σε μάχες. Είναι ξεκάθαρο. Όλοι μιλήσαμε για το παιχνίδι και ότι η Everton δεν είχε κερδίσει εδώ και πόσο καιρό και μετά εμφανίσαμε ένα παιχνίδι όπως το σημερινό και αυτό είναι πολύ καλό για την ομάδα μου, αλλά δεν θα είναι έτσι για πάντα, είμαι σίγουρος για αυτό» κατέληξε ο Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com