Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arnold: «Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια Ευρωπαϊκή βραδιά!»

Arnold: «Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια Ευρωπαϊκή βραδιά!»

Ο Trent Alexander-Arnold ήταν αδιαμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους, ίσως κι ο κορυφαίος, παίκτης της Liverpool στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Manchester City. Ο ίδιος θυμάται το πρώτο του παιχνίδι στο Anfield ως παιδί αλλά και τα συναισθήματα του μετά τον πρώτο αγώνα τον προημιτελικών.

Ο 19χρονος Άγγλος είχε παρακολουθήσει από κοντά τα προημιτελικά με την Juventus το 2005, σε ηλικία 6 ετών: «Θυμάμαι τα φώτα που φώτιζαν το γήπεδο και πώς ήταν ο κόσμος. Ήταν απίστευτα. Ήταν η πρώτη μου Ευρωπαϊκή βραδιά στο Anfield. Βασικά, ήταν το πρώτο παιχνίδι της Liverpool που παρακολουθούσα και δεν ήταν καθόλου κακό! Από τότε ονειρευόμουν να παίζω σε τέτοιες βραδιές. Είμαι ευγνώμων που μου δόθηκε μια τέτοια ευκαιρία».

Για το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Τετάρτης, είπε: «Είναι σίγουρα η καλύτερη βραδιά που έζησα ποτέ στην καριέρα μου. Ήταν τόσο ιδιαίτερη από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση μέχρι την ατμόσφαιρα. Υπήρχαν φορές που σκόραρα για την Liverpool αλλά δεν συγκρίνεται με μία μεγάλη, Ευρωπαϊκή νύχτα σαν αυτή. Δεν είχα ξανακούσει έτσι τον κόσμο. Ήμουν εκεί στα παιχνίδια με την Dortmund και τη Villarreal 2 χρόνια πριν αλλά δεν ήταν έτσι. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για τον τρόπο που μας στήριξαν και συμπεριφέρθηκαν».

Συνεχίζει το δεξί μπακ λέγοντας: «Ξέρω τι σημαίνει το Champions League για τον σύλλογο. Μεγαλώνοντας ως οπαδός της Liverpool ξέρεις όλη την ιστορία και το τι σημαίνει η διοργάνωση. Μετά το παιχνίδι, λοιπόν, απλά πήγα σπίτι και μιλούσα με την οικογένεια μου για το παιχνίδι, αναπολώντας μερικά πράγματα. Μου πήρε λίγη ώρα για να κοιμηθώ. Την άλλη μέρα δεν άκουσα κάτι άλλο για το παιχνίδι από την οικογένεια μου, γιατί έπρεπε να ετοιμαστούμε για το ντέρμπι».

O Trent Alexander-Arnold μιλάει για το βράδυ της Τετάρτης.
O Trent Alexander-Arnold μιλάει για το βράδυ της Τετάρτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com