Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverbet : Δύσκολη συγκυρία για τη Liverpool

Liverbet : Δύσκολη συγκυρία για τη Liverpool

H Liverpool μας πλήρωσε και μεσοβδόμαδα με το 3-0 και το 2.08 που αγοράσαμε την επιλογή του 1 draw no bet και μετά το ταμείο και το περασμένο Σάββατο, πάμε να τριτώσει το καλό με το Merseyside derby απέναντι στην Everton να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Πλέον, οι Reds πάνε στο Goodison Park στο ενδιάμεσο των δύο παιχνιδιών με τη Manchester City και με σωρεία ερωτηματικών και αγωνιστικών προβλημάτων. Ροτέισον σίγουρα θα υπάρξει έως ένα βαθμό ωστόσο δεν θα ξεφύγει ο Jurgen Klopp. Ο Sam Allardyce δεν θα πάρει ιδιαίτερα ρίσκα καθώς ξέρει πως η ομάδα του δεν μπορεί να τρέξει τους «Κόκκινους» ούτε συνίσταται σαν τακτική.

Θα πάει το παιχνίδι στη δύναμη και τις προσωπικές μονομαχίες. Από την άλλη, μην ξεχνάμε πως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Klopp έκανε αλλαγές στην ενδεκάδα αλλά η ομάδα του δεν κέρδισε χάρη σε ένα κραυγαλέο διαιτητικό λάθος. Θεωρούμε πως το παιχνίδι θα είναι μοιρασμένο και θα ποντάρουμε στα γκολ και την ισοπαλία για να εκτοξεύσουμε την απόδοση ενώ ένα fun bet μπορεί να γίνει στον Sadio Mane που σκόραρε και στις δύο τελευταίες του επισκέψεις στο Goodison και έχει χρωστούμενα μετά από μία πολύ κακή του επιλογή στον πρώτο γύρο που δεν κλείδωσε το παιχνίδι για τη την ομάδα του.

Πρόταση : Everton-Liverpool : Goal, 1.75 (Stoiximan)

Everton – Liverpool : Goal & X, 4.60 (Stoiximan)

Everton – Liverpool : Mane anytime scorer , 2.75 (Stoiximan)

Δύσκολο μεσημέρι Σαββάτου για τη Liverpool στο Goodison Park
Δύσκολο μεσημέρι Σαββάτου για τη Liverpool στο Goodison Park
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com