Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ακόμα να πιστέψουν αυτά που είπε ο Roy Keane!

Ακόμα να πιστέψουν αυτά που είπε ο Roy Keane!

keane

Μετά την εκπληκτική νίκη της Liverpool επί της City, το βράδυ της Τετάρτης, ήταν πολλοί και οι πρώην παίκτες των Κόκκινων, αλλά και οι οπαδοί της, που δεν δίστασαν να επαινέσουν την απόδοση της ομάδας τους!

Ανάμεσα όμως σε αυτούς προστέθηκε και ο πρώην παίκτης της Manchester United, o Roy Keane, ο οποίος δήλωσε στο ITV: «Μεγάλη απόδοση της ομάδας και προφανώς είχαν και μια φοβερή αρχή.»

«Το έχουμε πει και παλιότερα ότι η Liverpool διαθέτει τους παίκτες που μπορούν να ‘πονέσουν’ τη City, ειδικά στις αντεπιθέσεις.»

«Σήμερα το βράδυ λοιπόν η City τιμωρήθηκε πολύ βαριά.»

«Αν το δούμε από πλευράς απόδοσης ως ομάδα, η Liverpool ήταν εκπληκτική.» ολοκλήρωσε ο Keane.

Τα σχόλια του όπως φαντάζεστε δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους οπαδούς των Κόκκινων, κάποιοι από τους δήλωσαν ιδιαίτερα έκπληκτοι από την συμπεριφορά του Roy Keane, τον οποίον έχουν συνηθίσει σε αντι – Liverpool δηλώσεις!

Απαρατήρητη δεν πέρασε και η δήλωση του Gary Neville επίσης- σχολιαστή του Sky Sports , ο οποίος μετά τα τρία γκολ της Liverpool και κάπου εκεί στις 22:17 -πριν λήξει το ημίχρονο, προέβλεψε ότι η City θα έφευγε με την ισοπαλία με 3-3 από το Anfield!

Δεν έχει όμως απαντήσει ακόμα στις κλήσεις και στα μηνύματα μας για μια δήλωση ακόμα που να εξηγεί στο που ακριβώς βάσισε αυτήν ειδικά την πρόβλεψη του!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com