Είσαι εδώ
Home > uncategorized > H UEFA παίρνει θέση για την επίθεση στο λεωφορείο της City.

H UEFA παίρνει θέση για την επίθεση στο λεωφορείο της City.

H UEFA ξεκίνησε λοιπόν τις πειθαρχικές διαδικασίες που προβλέπονται μετά την επίθεση που δέχθηκε το λεωφορείο της City, από μερίδα οπαδών της Liverpool, καθώς εκείνο προσέγγιζε την περιοχή του Anfield.

O Pep Guardiola και τα μέλη του προπονητικού team της City δήλωσαν την έκπληξη αλλά και την απογοήτευση τους γι’ αυτό που συνέβη ενώ και η Liverpool πολύ γρήγορα σε ανακοίνωση της απολογήθηκε για το συμβάν.

Η UEFA χρεώνει στη Liverpool τέσσερις παραβιάσεις του άρθρου 16 του πειθαρχικού της κανονισμού, οι οποίες σχετίζονται με τα πυροτεχνήματα, την εκτόξευση αντικειμένων, ενέργειες που μπορεί να αποβούν επικίνδυνες και διαταραχή του πλήθους.

Δεν αναμένεται όμως γρήγορη έρευνα και απόδοση ευθυνών επί αυτού.

Η υπόθεση θα εξετασθεί από τον τομέα ηθικής και πειθαρχίας της UEFA στις 31 Μαίου. Η Αστυνομία επίσης του Merseyside παρακάλεσε να της αποσταλεί στη διεύθυνση team.incident@merseyside.police.uk οποιοδήποτε βίντεο από κινητό σχετικό με το συμβάν για την ταυτοποίηση των δραστών.

Θυμίζουμε επίσης ότι η UEFA ενεπλάκη για τελευταία φορά σε υπόθεση που αφορούσε τους Κόκκινους, όταν εμφανίστηκε απρόθυμη να λάβει τα αναγκαία μέτρα μετά τις κατηγορίες του Rhian Brewster της Liverpool, για επίδειξη ρατσισμού από μέρους του Leonid Mironov , της Spartak Moscow.

H απροθυμία της UEFA προκάλεσε την απογοήτευση αλλά και την οργή πολλών, αξιοσημείωτα δε του «Kick It Out»!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com