Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκίνησε η έρευνα της αστυνομίας για τα συμβάντα έξω από το Anfield!

Ξεκίνησε η έρευνα της αστυνομίας για τα συμβάντα έξω από το Anfield!

Η Αστυνομική διεύθυνση του Merseyside ξεκίνησε ήδη την έρευνα της για την επίθεση που δέχθηκε έξωθεν του Anfield  από κάποιους οπαδούς της Liverpool, το λεωφορείο της Manchester City! Στόχος φυσικά της αστυνομίας είναι καταρχήν η ταυτοποίηση των δραστών!

«Γνωρίζουμε ότι προκλήθηκαν ζημιές στο λεωφορείο της Manchester City, καθώς αυτό προσέγγιζε την περιοχή του Anfield, πριν τον αγώνα της Liverpool με τη City» δήλωσε ο διοικητής του αγώνα και αρχιεπιθεωρητής Paul White.
«Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς από το λεωφορείο αν και δύο από τους αξιωματικούς μας τραυματίστηκαν.  Οι αξιωματικοί και το προσωπικό ασφαλείας βρίσκονται εκεί για να προστατέψουν και να κρατήσουν ασφαλείς τους πολίτες. Η συμπεριφορά αυτή από μερίδα οπαδών ,που πέταξαν μπουκάλια, κουτάκια από αναψυκτικά και πυροτεχνήματα στο λεωφορείο δεν πρόκειται να μείνει ατιμώρητη, και ήδη διεξάγουμε έρευνες για να διαπιστώσουμε ποιοι είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό και να τους φέρουμε ενώπιον της δικαιοσύνης. Έχουμε συνεργαστεί στενά και με τις δύο ομάδες για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια του κοινού αλλά και των παικτών και ήταν πολύ απογοητευτικό να βλέπουμε μερίδα των οπαδών να συμπεριφέρεται με αυτόν τον φρικτό τρόπο» ολοκλήρωσε.
Θυμίζουμε ότι για το περιστατικό η Liverpool F.C προέβη σε ανακοίνωση- απολογία με την οποία διαβεβαίωνε ότι θα ερευνήσει τα γεγονότα που διαδραματίσθηκαν κατά την έλευση του λεωφορείου της City στο Anfield, και ότι θα προσφέρει στη Manchester City οποιαδήποτε βοήθεια κριθεί αναγκαία.
Δηλώσεις για το περιστατικό έκανε και ο Pep Guardiola ,ο οποίος είπε :

«Δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο.Είμαι καινούργιος εδώ. Κανονικά όταν η αστυνομία γνωρίζει ότι πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, παίρνει συνήθως τα μέτρα ώστε να το αποτρέψει. Το λεωφορείο καταστράφηκε. Δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο από μια ομάδα με τέτοιο πρεστίζ όπως η Liverpool. Φυσικά δεν ήταν η ίδια η ομάδα αλλά οι οπαδοί της. Πάντως δεν ήταν μόνο ένας ή δύο ή τρεις. Ελπίζω ότι δεν θα συμβεί ξανά κάτι τέτοιο» ολοκλήρωσε ο Καταλανός κόουτς.

Φθορές προκλήθηκαν έξω από το Anfield στο λεωφορείο της Manchester City από ανεγκέφαλους
Φθορές προκλήθηκαν έξω από το Anfield στο λεωφορείο της Manchester City από ανεγκέφαλους
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com