Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Βρισκόμαστε άξια στο Champions League»

Henderson: «Βρισκόμαστε άξια στο Champions League»

O Jordan Henderson είναι πεπεισμένος πως στη σημερινή αναμέτρηση με την Manchester City, η Liverpool θα σταθεί επάξια στην περίσταση.

Ο αρχηγός των «Reds» δήλωσε: «Γνωρίζουμε λίγο παραπάνω τους αντιπάλους μας επειδή παίζουμε στο ίδιο πρωτάθλημα. Έχουμε παίξει μαζί τους 2 φορές αυτή τη σεζόν, έχουμε κερδίσει τη μία φορά και έχουμε χάσει την άλλη. Πολλοί είπαν ότι, επειδή τους κερδίσαμε τον Γενάρη, μπορούμε να ξανακάνουμε το ίδιο. Κάτι τέτοιο είπαν και για τους Citizens όταν μας νίκησαν στο Etihad τον Σεπτέμβρη».

Ο Άγγλος διεθνής συνεχίζει: «Η πραγματικότητα για μας είναι πως αντιμετωπίζουμε μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης με έναν κορυφαίο τεχνικό. Βρισκόμαστε εδώ με την αξία μας και θα δούμε τη City ισάξια με εμάς. Θα έχουν τον ίδιο σεβασμό που έχουμε κι εμείς για αυτούς. Αλλά είναι σεβασμός. Όχι φόβος».

Καταλήγει λέγοντας: «Κάθε παίκτης στα αποδυτήρια πιστεύει στον εαυτό του και περιμένει να κερδίσουμε. Δεν θα βάλουμε τους εαυτούς μας σε μεγαλύτερη πίεση, το ίδιο και η City. Δεν είναι ποιος το θέλει περισσότερο γιατί και οι δύο το θέλουμε. Οι περιστάσεις θα δείξουν ποιος θα παίξει καλύτερα και στους δύο αγώνες και ποιος θα δημιουργήσει τις καθοριστικές στιγμές».

O Jordan Henderson για το σημερινό παιχνίδι με την Manchester City.
O Jordan Henderson για το σημερινό παιχνίδι με την Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com