Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαστε έτοιμοι να γράψουμε την δική μας ιστορία»

Klopp: «Είμαστε έτοιμοι να γράψουμε την δική μας ιστορία»

Δεν τον ενδιαφέρουν οι αντίπαλοι είπε ο Klopp.

Η Liverpool είναι ένας από τους συλλόγους που έχει αγαπηθεί πάρα πολύ και η ιστορία του συνεχίζει να εντυπωσιάζει πολλούς. Εκεί στάθηκε και ο Jürgen Klopp.

Ο Klopp δήλωσε: «Η Liverpool έχει τεράστια ιστορία. Συναντώ ανθρώπους κάθε μέρα που μπορούν να μου πουν πόσα γκολ σκόραρε η Liverpool πριν 36 χρόνια στο 57ο λεπτό! Μου αρέσει αυτό. Χρειάζεται να είμαστε περήφανοι για την ιστορία μας, αλλά πρέπει να φτιάξουμε και την δική μας. Το έχω κάνει αυτό και με τα προηγούμενα μου clubs, όπως με την Dortmund. Τα αγόρια είναι έτοιμα. Και ανυπομονούν για αυτό. Είναι έτοιμοι».

Πιστεύει ότι μπορούν να γίνουν τα πάντα στο αυριανό παιχνίδι με την Manchester City: «Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που κάνουν και αυτό είναι προφανές, αλλά είναι δύσκολο να αμυνθούμε. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, όπου όλα μπορούν να συμβούν. Το μόνο σίγουρο είναι πως και οι δύο ομάδες θα δώσουν το 100% για να κερδίσουν».

Στην ερώτηση αν είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στην καριέρα του με τη Liverpool, εκείνος απαντά: «Εάν προετοιμάζεται για ένα παιχνίδι με την City ή την Tottenham, είναι συναρπαστικό. Τώρα είναι τεράστιο γιατί είναι για το Champions League. Κάποιοι θα χαρούν, άλλοι θα απογοητευτούν, έτσι είναι τα πράγματα. Είναι τα προημιτελικά του Champions League».

O Klopp μίλησε για την ιστορία της Liverpool.
O Klopp μίλησε για την ιστορία της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

One thought on “Klopp: «Είμαστε έτοιμοι να γράψουμε την δική μας ιστορία»

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com