Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Αξίζουμε να βρισκόμαστε στο Champions League»

Robertson: «Αξίζουμε να βρισκόμαστε στο Champions League»

Ο Andy Robertson παρευρέθηκε στην συνέντευξη τύπου με τον Jürgen Klopp και μίλησε για την Manchester City.

Ο Σκωτσέζος είπε: «Θα κερδίσουν την Premier League και πολλά άλλα τρόπαια. Αυτός ίσως τους δώσει μια μεγαλύτερη πίεση. Έχουμε παίξει τα ίδια παιχνίδια και θα αντιμετωπίσουμε και αυτό. Παίζουν με τους τρίτους, αυτό θα τους πιέσει πιστεύω και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως πλεονέκτημα. Αξίζουμε να είμαστε εδώ. Αν θεωρούμαστε τα outsiders, ας είναι».

Ο 24χρονος εξήγησε και τον τρόπο παιχνιδιού της City: «Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις όλη την κίνηση της ομάδας τους στο γήπεδο. Ως αμυντικός, θα πρέπει να το γνωρίζω αυτό. Εάν συγκεντρωθούμε στο που θα πάνε, τότε θα μπορέσουμε να σταματήσουμε την μπάλα. Ελπίζω να επιτεθούμε πολύ και να τους κρατήσουμε πίσω. Θα αναλύσουμε τα δυνατά και αδύναμα τους σημεία και θα σταματήσουμε το παιχνίδι τους».

Ο αμυντικός κατέληξε στο τι πρέπει να κάνει η Liverpool: «Πρέπει να κοιτάξουμε τον αντίπαλο ατομικά αλλά εμείς πρέπει να δουλέψουμε σαν ομάδα. Να μαρκάρουμε με 2 και 3 παίκτες για να κερδίσουμε γρήγορα την μπάλα πίσω. Εάν απομονώσουμε τους καλύτερους τους παίκτες και αφήσουμε τους δικούς μας να δημιουργήσουν ευκαιρίες, τότε έχουμε καλή πιθανότητα να πάμε με νίκη στο Etihad».

Μίλησε ο Robertson για το αυριανό ματς με την Manchester City.
Μίλησε ο Robertson για το αυριανό ματς με την Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com