Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverbet : Ώρα «εμφυλίου» στο Anfield

Liverbet : Ώρα «εμφυλίου» στο Anfield

Όλα έτοιμα για μία ακόμα «μάχη» ανάμεσα σε Liverpool και Manchester City.

Liverpool και Manchester City συγκρούονται στο Anfield στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της πρώτης φάσης των προημιτελικών του UEFA Champions League στον αγγλικό «εμφύλιο» της διοργάνωσης στα φετινά νοκ άουτ παιχνίδια.

Το γκολ του Mohamed Salah πλήρωσε το combo goal & over 2.5 goals το Σάββατο απέναντι στην Crystal Palace και πάμε να προσεγγίσουμε το σημερινό παιχνίδι.  Μιλάμε για δύο ομάδες που σίγουρα δεν θα είναι άτολμες. Δύο ομάδες που από τη φύση τους ξέρουν και θέλουν νε επιτίθενται. Η City σίγουρα θα έχει τη μπάλα, η Liverpool θα προσπαθήσει να κλείσει καλά χώρους χωρίς ωστόσο να περιμένει στο δικό της τρίτο.

H ομάδα του Klopp έδειξε στην Premier League πως αγωνιστικά με το στυλ της έχει τον τρόπο τουλάχιστον να προβληματίσει πολύ σοβαρά τους εν δυνάμει πρωταθλητές Αγγλίας ωστόσο το 4-3 του περασμένου Ιανουαρίου σίγουρα θα κάνει τους παίκτες του Guardiola να μπουν πιο υποψιασμένοι.  Από την άλλη μεριά οι απουσίες των Gomez και πιθανότατα του Can το κάνουν πιο δύσκολο για τους Reds, οι οποίοι πάντως μπορούν να ποντάρουν πολλά στο Anfield και τη δυναμική που αποπνέει σε αυτά τα παιχνίδια.

Καθαρά βάσει απόδοσης, οι τιμές της Liverpool που πλησιάζουν το 3.00 μπορούν να τύχουν έντονης συζήτησης. Εμείς θα πάμε στο ποντάρισμα του 1 draw no bet που ναι μεν μας εξασφαλίζει επιστροφή χρημάτων σε ισοπαλία αλλά και διπλασιάζει το ποντάρισμα μας σε νίκη των γηπεδούχων. Εναλλακτικά, το combo goal & over 2.5 goals στο 1.80 μπορεί να πονταριστεί αν και δεν ξέρω πόσο εύκολα μπορεί να ανοίξει το σημερινό παιχνίδι όσο το αντίστοιχο του πρωταθλήματος το Γενάρη. Σίγουρα πάντως έχει λογική η σκέψη πως ξεκινά από 1-1.

Πρόταση : Liverpool – Manchester City : 1 Draw No Bet, 2.08 (Stoiximan)

Εναλλακτικά : Liverpool – Manchester City : Goal & Over 2.5, 1.80 (Stoiximan)

Μάρτυρας ενός ακόμη σπουδαίου παιχνιδιού στην Ευρώπη το Anfield
Μάρτυρας ενός ακόμη σπουδαίου παιχνιδιού στην Ευρώπη το Anfield
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com