Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Red Hot Salad: H σπίθα, ο doubter και ο Captain Obvious!

Red Hot Salad: H σπίθα, ο doubter και ο Captain Obvious!

red hot salad

Καλώς ήρθατε στο «Red Hot Salad». Όχι, δεν θα βρείτε άλλη μια ανερχόμενη αλτέρνατιβ ροκ μπάντα από την Καλιφόρνια, αλλά μια στήλη που κάθε τόσο (μπορεί κάθε μέρα, μπορεί κάθε τριήμερο, μπορεί κάθε βδομάδα, θα το δούμε αυτό, όποτε υπάρχει ανάγκη γενικότερα) θα βάζει σε μία σειρά τον… αχταρμά από νέα της Liverpool, μικρά και μεγάλα, που δεν βρίσκουν τον δρόμο τους προς τα έξω.

Ξεκινάμε με τι άλλο, με τον άνθρωπο των ημερών, ή βασικά της σεζόν. Τον Mo Salah. Η Salahoλαγνεία καλά κρατεί σε όποιο μέρος του πλανήτη υπάρχει έστω και ένας Red, επομένως και εμείς δεν μπορούμε να αποτελέσουμε εξαίρεση. Το αξίζει άλλωστε ο άτιμος, με όσα έχει κάνει φέτος. Ο φανταστικός Αιγύπτιος διανύει μία ονειρική σεζόν, η οποία, όπως δήλωσε ο Jurgen Klopp, έφτασε στην στρατόσφαιρα μετά από ένα γεγονός: Την πρόκριση της Αιγύπτου στο Μουντιάλ.

«Κανείς δεν του είπε να σκοράρει 30 γκολ αλλιώς θα αποτύχουμε. Αλλά υπάρχουν γκολ, όπως στο πέναλτι με την Αίγυπτο, στα οποία εγώ παραλίγο να πάθω καρδιακό. Όλοι μας έχουμε στιγμές στη ζωή μας που αλλάζουν τον ρου του μέλλοντος μας και μάλλον ήταν μια απ’αυτές» είπε ο Kloppo.

O Salah σε μία από τις πολλές αγκαλιές του Klopp
O Salah σε μία από τις πολλές αγκαλιές του Klopp

Tην ίδια στιγμή βέβαια… ο Mo δεν έχει μόνο φαν. Ο τέως Red, ο άνθρωπος που φαίνεται 40 χρονών από τα 15 του, ναι, ο Charlie Adam πιστεύει πως όλα καλά κι όλα ωραία με τον Salah, αλλά δεν μπορεί και πολλά παραπάνω. «Που αλλου μπορεί να πάει ο Salah; Μπορεί να παίξει στη Real; Μπορεί να παίξει στην Barcelona; Αμφιβάλλω. Γι’αυτό τον λόγο δεν θα φύγει από τη Liverpool» είπε ο 32χρονος, και μεταξύ μας, Charlie, δεν είσαι λάθος. Ο Μο θα μείνει, αλλά γιατί δεν χρειάζεται να φύγει για να πετύχει, όχι γιατί δεν μπορεί να πάει και να παίξει όπου θέλει.

Αρκετά η Salahιάδα, πάμε στα άλλα. Μεθαύριο έχουμε Τσου Λου. Τεράστιο παιχνίδι με την φετινή πρωταθλήτρια, Manchester City, και πάμε στα κλειδιά της αναμέτρησης. Ή μάλλον στα κλειδιά ολόκληρης της διοργάνωσης. Ο νικητής του θεσμού το 2005 ως μέλος του τιμ του Rafa Benitez, Pako Ayestaran, στο μικρόφωνο.

«Το μυστικό για να κατακτήσεις το Champions League είναι να μην κάνεις λάθη. Όλοι περιμέναμε πέρυσι την Barcelona να πάει τελικό αλλά έκανε σε ένα ημίχρονο λάθη και της στοίχησαν. Και η Liverpool μπορεί, αρκεί να το έχει αυτό στο νου της»

Ευχαριστούμε, captain Obvious. Nα προσθέσω εδώ ότι η ομάδα που θα βάλει τα περισσότερα γκολ θα κερδίσει και την αναμέτρηση, κάτι πάρα πολύ σημαντικό επίσης (Για να είμαστε δίκαιοι βέβαια, κάποιες φορές πρέπει να επαναλαμβάνουμε και τα – υποτίθεται – δεδομένα. Το ποδόσφαιρο στο τέλος της ημέρας είναι ξεκάθαρο άθλημα, όσο σύνθετο κι αν έχει γίνει).

Για να μην κουράζουμε, ας κλείσουμε με ένα από τα λαμπρά ταλέντα του Melwood: Τον Trent Alexander-Arnold. Ο πιτσιρικάς μίλησε σήμερα στο «The Anfield Wrap» και φυσικά τη συζήτησε μονοπώλησε τι άλλο, το Champions League. Υπάρχει δίψα για κάτι καλό στο Liverpool, και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις που γίνονται.

«Θέλουμε να φέρουμε πίσω στο Liverpool ένα κύπελλο που έλειπε χρόνια από εδώ. Κάθε παίκτης, όποιος και να είναι, διψάει να μας φέρει κοντά στον τελικό και να κατακτήσει το Champions League, ώστε να το φέρει μαζί του πίσω στην πόλη» είπε ο Arnold, σε μία δήλωση που είμαστε σίγουροι ότι αντικατοπτρίζει γενικότερα την κατάσταση στο Merseyside.

We go again, lads. Let’s try and bring it back.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com