Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Warnock: «Εντυπωσιακή η φόρμα του Karius»

Warnock: «Εντυπωσιακή η φόρμα του Karius»

Ο Karius έχει πάρει την θέση του Mignolet στο τέρμα της Liverpool.

Αδιαμφισβήτητα, ο Loris Karius έχει βελτιωθεί τους τελευταίους μήνες, ειδικά όταν άφησε τον Simon Mignolet πίσω του και έγινε το No.1 στη θέση του τερματοφύλακα της Liverpool. Μετά από τη δύσκολη πρώτη χρονιά, φαίνεται να εμπνέει εμπιστοσύνη. Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και με τον David de Gea της Manchester United.

Ο πρώην αμυντικός των «Reds», Stephen Warnock, όταν ρωτήθηκε για τον Karius, εκείνος αποκρίθηκε: «Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι πως όταν ήμουν στην Aston Villa παίζαμε με την Manchester United. Ο De Gea περνούσε δύσκολα. Τότε γύρισα στον Wayne Rooney και του είπα [τι είναι αυτός;]. Εκείνος απάντησε πως ήταν εξαιρετικός και πως μια μέρα θα γινόταν ο καλύτερος στον κόσμο».

«Κάπως έτσι και με τον Karius. Άργησε, αλλά η φόρμα του τώρα είναι απίστευτη και έκανε μία από τις επεμβάσεις της σεζόν στο παιχνίδι με τη Newcastle σε σουτ του Mo Diame. Αυτή του η απόκρουση ισοδυναμεί με ένα γκολ. Δείχνει ότι έχει ικανότητες και ο Jürgen Klopp το βλέπει αυτό», δήλωσε στο BBC Five Live ο 36χρονος Άγγλος.

Συνέκρινε τον Karius με τον De Gea ο Warnock.
Συνέκρινε τον Karius με τον De Gea ο Warnock.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com