Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οριακά θα κριθεί η συμμετοχή του Aguero

Οριακά θα κριθεί η συμμετοχή του Aguero

O Sergio Aguero έχει εκπληκτική παράδοση εναντίον της Liverpool στο Etihad.

Mέρα με τη μέρα αξιολογείται η κατάσταση του Kun Aguero από το ιατρικό επιτελείο της Manchester City όπως δήλωσε ο Pep Guardiola και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης θα ξεκαθαρίσει είτε αύριο είτε τη μέρα του αγώνα.

Ο Αργεντινός επιθετικός από τη διακοπή των εθνικών ομάδων ταλαιπωρείται με ένα πρόβλημα στο γόνατο και εν τέλει δεν ήταν ούτε στην αποστολή για το παιχνίδι του Goodison Park το Σάββατο. Ο Guardiola ρωτήθηκε για το θέμα και τόνισε πως χρειάζεται υπομονή ενώ υπαινίχθηκε πως με το ντέρμπι του Manchester να έρχεται και τον επαναληπτικό με τη Liverpool την άλλη εβδομάδα δεν υπάρχει λόγος βιασύνης.

« Θα δούμε. Δεν προπονήθηκε ακόμη.  Ελπίζω να είναι πολύ πολύ καλύτερα.  Σε τέτοιες καταστάσεις το βλέπουμε κάθε μέρα.  Ελπίζω να μπορεί να μας βοηθήσει. Ίσως όχι από την αρχή αλλά από τον πάγκο.  Μετά έχουμε και τη United και τη Liverpool στο δεύτερο παιχνίδι και ενδεχομένως να χρειαστεί να αλλάξεις το σύστημα και να έχεις 6 επιθετικούς και τον Gabriel Jesus και τον Aguero και τον Lukas Nmecha και τον Raheem και όλους.  Οπότε δεν είναι μόνο ένα το παιχνίδι με τη Liverpool. Είναι 180 λεπτά» είπε ο προπονητής των εν δυνάμει πρωταθλητών Αγγλίας.

Την ύστατη στιγμή ενδεχομένως να κριθεί η συμμετοχή του Aguero
Την ύστατη στιγμή ενδεχομένως να κριθεί η συμμετοχή του Aguero
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com