Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Van Dijk : «Δεν είναι ανίκητη η Manchester City»

Van Dijk : «Δεν είναι ανίκητη η Manchester City»

Ο Virgil Van Dijk ετοιμάζεται αναμφισβήτητα για ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της καριέρας του μέχρι τώρα την Τετάρτη. Ο Ολλανδός θα κάνει μόλις τη δεύτερη του εμφάνιση στο Champions League μιας και στον επαναληπτικό απέναντι στην Porto δεν αγωνίστηκε.

Ο VVD έχασε και τη νίκη επί της City με 4-3 λόγω ενός μικροτραυματισμού ωστόσο θεωρεί πως εκείνο το απόγευμα σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα του Anfield, την οποία πραγματικά προσμένει, αποτελούν την πλατφόρμα πάνω στην οποία θα χτίσει η Liverpool για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

«Μου μοιάζει συναρπαστικό. Είναι τα προημιτελικά του Champions League και δεν έχω παίξει ποτέ ξανά εκεί.  Ανυπομονώ να παίξω μπροστά σε μία τρομερή ατμόσφαιρα στο Anfield και ελπίζω να το απολαύσουμε και μετά.  Έχω δει ευρωπαικά παιχνίδια στο Anfield και ξέρω πως είναι ιδιαίτερα.  Η ατμόσφαιρα θα αμς βοηθήσει και μένει σε εμάς να αποδώσουμε.  Ξέρουμε πως δεν είναι ανίκητοι αλλά είναι διαφορετικό παιχνίδι.  Η Τετάρτη είναι μόνο ο πρώτος γύρος.  Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να προετοιμαστούμε σωστά» είπε ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας.

O Van Dijk με τον Klopp μετά τη νίκη στο Selhust Park
O Van Dijk με τον Klopp μετά τη νίκη στο Selhust Park
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com