Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ασταμάτητη θεωρεί την επίθεση της Liverpool ο Guardiola

Ασταμάτητη θεωρεί την επίθεση της Liverpool ο Guardiola

Με τα καλύτερα λόγια για την επίθεση της Liverpool μίλησε ο Pep Guardiola , ο οποίος γενικά στάθηκε στο πόσο φανταστική ομάδα έχει φτιάξει ο Jurgen Klopp αλλά και στο πόσο σημαντικό είναι όχι μόνο να σκοράρει η ομάδα του αλλά και να προσέξει.

Ο προπονητής των Citizens δεν στάθηκε μόνο στους Salah, Firmino, Mane αλλά μίλησε γενικά για τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσει η ομάδα του στην αναμέτρηση της Τετάρτης :

«Και οι τρεις τους (σ.σ η επιθετική τριπλέτα) είναι ασταμάτητη.  Είναι φανταστικοί παίκτες.  Ο τρόπος που παίζει η Liverpool είναι περίπλοκος για εμάς.  Είναι τόο γρήγοροι, τόσο καλοί που το κάνουν δύσκολο αλλά στα προημιτελικά του Champions League δεν μπορείς να περιμένεις κάτι εύκολο.  Αν τα καταφέρουμε, είμαστε στα ημιτελικά. Αν όχι, συγχαρητήρια στη Liverpool και του χρόνου πρέπει να είμαστε καλύτεροι.  Ποιο θα είναι καλό αποτέλεσμα; Ένα 0-6! Φυσιολογικά δεν θα συμβεί αυτό. Ποτέ δεν μου αρέσει ένας προπονητής να λέει ποιο είναι κακό αποτέλεσμα.  Είναι σημαντικό να σκοράρουμε γκολ εκτός έδρας αλλά δεν μπορούμε και  να αφήσουμε τρεις ανθρώπους να τρέχουν συν τον Oxlaide Chamberlain συν τον Van Dijk από τις στατικές φάσεις. Είναι φανταστική ομάδα» ήταν τα λόγια του Pep, ο οποίος έχει σε τρομερή υπόληψη την απειλή μπορεί να αποτελέσει για την ομάδα του η Liverpool.

Πονοκεφαλιάζει για την αντιμετώπιση της Liverpool o Guardiola
Πονοκεφαλιάζει για την αντιμετώπιση της Liverpool o Guardiola
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com