Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν φαίνεται καλή η κατάσταση του Lallana

Δεν φαίνεται καλή η κατάσταση του Lallana

Ακόμη ένας τραυματισμός με την εθνική Αγγλίας, για τον Adam Lallana.

Ένα ακόμη επεισόδιο από την εφιαλτική σεζόν που διανύει ο Adam Lallana είδαμε χθες στο Selhust Park. O Άγγλος διεθνής μέσος μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν αγωνίστηκε ούτε 10 ολόκληρα λεπτά καθώς υπέστη σοβαρό όπως φάνηκε μυικό τραυματισμό.

Ο παίκτης αποχώρησε με πατερίτσες από το γήπεδο μετά τη λήξη της αναμέτρησης και ο Jurgen Klopp επιβεβαίωσε μετά το παιχνίδι πως η κατάστασή του παίκτη δεν μοιάζει καθόλου καλή για εκείνον και τη Liverpool.

«Δεν του έχω μιλήσει αλλά τον είδα και δεν δείχνει καλά.  Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει αλλά από την πρώτη στιγμή που τον είδα κάτω έμοιαζε σοβαρό.  Το πρόβλημα μάλλον είναι στο μηρό αλλά ακόμη δεν μπορούμε να κάνουμε εκτιμήσεις θα τις κάνουμε το συντομότερο δυνατό. Περνάει δύσκολη σεζόν και ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα αυτής της ομάδας είναι πως κάνει όσα κάνει χωρίς τον Adam Lallana. Ποτέ δεν πίστευα πως αυτό ήταν δυνατό.  Τον περιμένουμε όλοι απεγνωσμένα και τον βλέπουμε να επιστρέφει και να χτυπά πάλι και είναι μεγάλο πλήγμα για όλους μας.  Ελπίζουμε όλοι πως δεν είναι σοβαρό. Αν είναι μία εβδομάδα, δεν είναι τίποτα αλλά αν είναι παραπάνω κάτι είναι και αυτή τη στιγμή δεν μοιάζει καλό»  είπε ο Klopp.

To πρόβλημα του πρώην αρχηγού της Southampton όπως φαίνεται μοιάζει να είναι στον ιγνυακό τένοντα, παρόμοιο με εκείνο που υπέστη τον Αύγουστο και τον κράτησε εκτός για πολλούς μήνες.

O Lallana υποφέρει στο τερέν του Selhust Park
O Lallana υποφέρει στο τερέν του Selhust Park
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com