Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ζητάει πολλά για Doucoure η Watford (;)

Ζητάει πολλά για Doucoure η Watford (;)

Ο Abdoulaye Doucoure αποτελεί έναν από τους χαφ που πραγματικά εντυπωσιάζουν τη φετινή σεζόν στην Premier League με τη φανέλα της Watford, στη δεύτερη του σεζόν στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο ίδιος ο παίκτης είχε εμπλέξει με δηλώσεις του σε γαλλικά μέσα ενημέρωσης τη Liverpool ως μία από τις ομάδες που θέλουν να τον υπογράψουν ενώ τα σενάρια που βγαίνουν από το νησί θέλουν και τις Arsenal και Tottenham να τον έχουν στη λίστα τους πέρα από τη δική μας ομάδα φυσικά.

Επειδή στη Watford ξέρουν πως δεν θα είναι εύκολο να τον κρατήσουν, σκοπεύουν να πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η αγγλική Express, οι Hornets σκοπεύουν να ζητήσουν το ποσό των 40.000.000 ευρώ από επίδοξους αγοραστές του παίκτη , αν θέλουν πράγματι να τον αποκτήσουν.

Με τον ίδιο τον Doucoure να δηλώνει μετά την ήττα της Watford με 5-0 στο Anfield πως θα ήταν όνειρο να παίξει για μία ομάδα όπως η Liverpool και δεδομένου πως μοιάζει πάρα πολύ σε στυλ παιχνιδιού με τον Emre Can που κατά πάσα πιθανότητα θα αποχαιρετήσει σε δύο μήνες, μην αποκλείετε καθόλου το όνομα του Γάλλου μέσου να μας απασχολήσει το καλοκαίρι.

Ο Doucoure αποτελεί από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν στο χώρο του κέντρου
Ο Doucoure αποτελεί από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν στο χώρο του κέντρου
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com