Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προβλέπει τα ματς με τη City o Gerrard

Προβλέπει τα ματς με τη City o Gerrard

Ο Gerrard έβγαλε μία ανησυχητική βεβαιότητα στο θέμα Can

O Steven Gerrard έχει φάει με το…κουτάλι σπουδαία νοκ άουτ ευρωπαικά παιχνίδια με τη φανέλα της Liverpool και σε πολλά από αυτά ήταν πρωταγωνιστής. Άρα ξέρει πολύ καλά τη φύση αυτών των αγώνων. Πόσοι λοιπόν θα ήταν πιο αρμόδιοι να προβλέψουν τις αναμετρήσεις απέναντι στη Manchester City;

Ο προπονητής της U18 της Liverpool ρωτήθηκε για το ζευγάρι στο ΒΤ Sport και κατά τη γνώμη του το ζευγάρι βρίσκεται σε απόλυτη ισορροπία.

« Είναι το είδος των αγώνων που σε ενθουσιάζουν και πάντα έχεις πράγματα να μάθεις.  Και οι δύο ομάδες θα πιστεύουν πως μπορούν να περάσουν στα ημιτελικά.  Έχουμε δει φανταστικά παιχνίδια ανάμεσά τους πρόσφατα και από ουδέτερη οπτική γωνία νομίζω πως είναι 50-50. Η City έχει δείξει την ποιότητά της φέτος αλλά και η Liverpool έχει αποδείξει πως μπορεί να κοντράρει οποιαδήποτε ομάδα αλλά και τη City.  Eίμαι βέβαιος πως ο Klopp και οι παίκτες του μπορούν να ανταπεξέλθουν και στα δύο παιχνίδια διότι το έχουν δείξει.  Ο προπονητής έχει πολύ καλό ιστορικό στην Ευρώπη, ξέρει τον Pep Guardiola και την ομάδα του πολύ καλά» δήλωσε ο Stevie G που είναι συγκρατημένα αισιόδοξος.

Ισορροπημένα προβλέπει τα παιχνίδια με τη City o Steven Gerrard
Ισορροπημένα προβλέπει τα παιχνίδια με τη City o Steven Gerrard
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com