Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το ρεκόρ που κυνηγά η Liverpool αύριο

Το ρεκόρ που κυνηγά η Liverpool αύριο

Η Liverpool έχει αύριο το μεσημέρι ένα αρκετά δύσκολο ταξίδι στο Λονδίνο για την αναμέτρηση με την Crystal Palace. Όχι μόνο επειδή ποτέ δεν πέρναγε άνετα σε αυτή την έδρα αλλά και λόγω του κινήτρου που έχουν οι «Αετοί» , οι οποίοι απέχουν μόλις δύο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι Reds με νίκη θα ξεφύγουν προσωρινά με 10 βαθμούς από την Chelsea , η οποία φιλοξενεί την Tottenham την Κυριακή το απόγευμα στο Stamford Bridge, αλλά παράλληλα θα πετύχουν έτσι κάτι που έχουν να πετύχουν πολλά χρόνια. Και συγκεκριμένα 20.

Να κερδίσουν στην ίδια σεζόν και τα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος απέναντι στους Eagles! Από τη σεζόν 1997/1998 και επί τεχνικής ηγεσίας του Roy Evans έχει να συμβεί αυτό και μάλιστα εκείνη τη χρονιά η Palace υποβιβάστηκε και επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία μετά από 6 χρόνια! Επίσης, μην ξεχνάμε πως η Palace είναι η τελευταία ομάδα που νίκησε τη Liverpool στο Anfield πέρυσι τον Απρίλιο και κάπως έτσι ούτε πέρυσι έγινε το 2/2 μετά το 2-4 του Selhust Park στον πρώτο γύρο.

O Owen είχε σκοράρει απέναντι στην Palace την τελευταία φορά που η Liverpool πήρε 6 πόντους απέναντι στους Λονδρέζους στην ίδια σεζόν
O Owen είχε σκοράρει απέναντι στην Palace την τελευταία φορά που η Liverpool πήρε 6 πόντους απέναντι στους Λονδρέζους στην ίδια σεζόν
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com