Είσαι εδώ
Home > uncategorized > Ο Simpson ψηφίζει Salah για παίκτη της σεζόν!

Ο Simpson ψηφίζει Salah για παίκτη της σεζόν!

Φημολογείται η τιμωρία του Salah.

O Μοhamed Salah είναι σίγουρο πως έχει ξεχωρίσει λόγω της φανταστικής χρονιάς που κάνει με τα χρώματα της Liverpool. O Αιγύπτιος επιθετικός των Reds βρίσκεται στα 28 γκολ στην Premier League και στα 36 συνολικά, ξεπερνώντας αστέρες του Αγγλικού πρωταθλήματος όπως είναι ο Harry Kane και ο Sergio Aguero. O Salah απέχει μόλις 4 γκολ από το να σπάσει το ρεκόρ τερμάτων σε σεζόν με 38 αγώνες, ρεκόρ που κρατάνε οι Cristiano Ronaldo, Alan Shearer και Luis Suarez και σίγουρα αυτό ανεβάζει τις μετοχές του.

Salah

Έτσι, με την σεζόν να βαίνει σίγα σιγά προς το τέλος της, οι παίκτες της Premier League δίνουν τους δικούς τους ψήφους για τον παίκτη αλλά και την ομάδα της χρονιάς. Ο Danny Simpson, αρχηγός της Leicester City, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Αιγύπτιο εξτρέμ των Reds, βάζοντας τον ως τον δικό του καλύτερο παίκτη για φέτος, όπως ανακοίνωσε και με φωτογραφία του στο Twitter. Ο Simpson έβαλε τον Salah για Παίκτη της Σεζόν, τον Leroy Sane για νεαρό Παίκτη της Σεζόν, ενώ όπως ήταν λογικό, η ενδεκάδα του για φέτος αποτελούνταν από πολλούς παίκτες της City.

Αναλυτικά οι 11 καλύτεροι του Simpson: De Gea, Walker, Otamendi, Tarkowski, Davies, Sane, De Bruyne, Silva, Sterling, Aguero, Salah

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com