Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Ayestaran είναι εντυπωσιασμένος από την δουλειά του Klopp

Ο Ayestaran είναι εντυπωσιασμένος από την δουλειά του Klopp

O Pako Ayestaran, ο βοηθός του Rafa Benitez στη Liverpool από το 2004 έως το 2007, έχει εντυπωσιαστεί από την δουλειά του Jürgen Klopp.

Επέστρεψε πέρυσι στο Anfield για να δει την πρώην ομάδα του να κερδίζει με 2-1 την West Brom. Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι τόσο εντυπωσιασμένος από τον ρυθμό και την αλλαγή θέσεων κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, κρατώντας παράλληλα την ισορροπία της ομάδας. Η Liverpool έχει την κατάλληλη μίξη  ρυθμού, επιθετικότητας και παιχνιδιού κατοχής. Θυμάμαι που την ίδια εβδομάδα,στο League Cup, παρά τις αλλαγές, η ομάδα στάθηκε επάξια απέναντι στους Spurs. Μου αρέσει ο Klopp, τον παρακολουθούσα κι όταν ήταν στην Dortmund. Νομίζω ότι τα πάει μια χαρά».

Για το παιχνίδι με την Manchester City στο Champions League είπε: «Το Champions League δεν σου αφήνει τα περιθώρια για λάθη. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και αποφασιστικός σε κάθε παιχνίδι. Θεωρώ πως η Liverpool έχει την ποιότητα και το επίπεδο για να πάει τελικό. Εάν είναι σαν τα τελευταία παιχνίδια, γιατί να μην πάει; Είναι knockout οι αγώνες. Οτιδήποτε μπορεί να γίνει».

Εντυπωσιασμένος ο Ayestaran από τον Klopp.
Εντυπωσιασμένος ο Ayestaran από τον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com