Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προτιμά τον Hazard από τον Salah η Real Madrid

Προτιμά τον Hazard από τον Salah η Real Madrid

Ο Mohamed Salah δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση προτεραιότητα για τη Real Madrid αυτό το καλοκαίρι καθώς δεν θεωρείται ως ο Galactico που χρειάζεται η «Βασίλισσα» για τα πλάγια της μεσαίας της γραμμής όπως αποκάλυψε ο έγκριτος στα θέματα της La Liga για λογαριασμό του Skysports, Williem Balague.

«Ο Salah είναι ένα όνομα που ΔΕΝ έχει αναφερθεί για να γίνει Galactico. Μπορείς να σκεφτείς πως υπάρχει μία ολόκληρη αγορά στην Αίγυπτο και πως είναι αστέρας της Premier League. Υπάρχουν πράγματα για να τον διεκδικήσεις αλλά αν πάρουν τον Hazard δεν χρειάζονται τον Salah.  Φαίνεται πως δεν θα δαπανούσαν τόσα πολλά χρήματα για εκείνον.  Το καλοκαίρι είναι μεγάλο και πολλά μπορούν να συμβούν.  Ο Hazard θέλει απεγνωσμένα να έρθει και ο Lewandowski το ίδιο» είπε ο Balague.

Το μέλλον λοιπόν ενός αστέρα της Chelsea είναι άμεσα συναρτώμενο με την πιθανότητα να στραφεί η Real προς τον Αιγύπτιο της Liverpool. Ακόμη όμως και αν κάτι τέτοιο συμβεί, η FSG παρουσιάζεται αποφασισμένη να μην συζητήσει καμία προσέγγιση για τον «Φαράω» τους επόμενους μήνες.

Προτεραιότητα για τους πρωταθλητές Ευρώπης αποτελεί στην παρούσα φάση ο Hazard και όχι ο Salah
Προτεραιότητα για τους πρωταθλητές Ευρώπης αποτελεί στην παρούσα φάση ο Hazard και όχι ο Salah
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com