Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Ince συμβουλεύει τον Salah να παραμείνει στο Anfield

Ο Ince συμβουλεύει τον Salah να παραμείνει στο Anfield

Ο Paul Ince, ο πρώην σταρ της Liverpool, μιλά για τον εκπληκτικό Mohamed Salah και εξηγεί γιατί ο Αιγύπτιος πρέπει να απορρίψει τις προτάσεις από Real Madrid και Barcelona το καλοκαίρι.

Δηλώνει σχετικά: «Θα ήταν ανόητο αν ο Mohamed Salah έφευγε από το Anfield αυτή τη στιγμή. Πάντα είναι δύσκολο να αρνηθείς την Real Madrid ή την Barcelona, όπως έγινε με τους Philippe Coutinho και Luis Suarez. Ο Mo πρέπει να παραμείνει γιατί η Liverpool εξελίσσεται έστω και αργά, «σκαρφαλώνει» στον βαθμολογικό πίνακα και τα πηγαίνει φανταστικά στο Champions League. Θα μείνει σε μια ομάδα που του χρόνου, ενδεχομένως, θα πάρει τίτλο».

Σχετικά με τις συγκρίσεις με τον Lionel Messi αλλά και τις τιτλοφορήσεις τύπου «Θρύλος της Liverpool», επισημαίνει: «Έχω κάνει αρκετές συζητήσεις επ’αυτού. Δεν μπορώ να τα πω ακόμη αυτά. Εάν έχει μια συνέχεια και συνέπεια στις σεζόν, όπως κάνει στην φετινή, τότε μπορούμε να ξεκινήσουμε να τα λέμε. Για να γίνεις ο καλύτερος στο Anfield, πρέπει να κάνεις συνεχώς εξαιρετικές σεζόν».

O Paul Ince συμβουλεύει τον Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com