Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απεγνωσμένος να φορέσει ξανά τα κόκκινα ο Kuyt

Απεγνωσμένος να φορέσει ξανά τα κόκκινα ο Kuyt

O Dirk Kuyt αγαπήθηκε όσο λίγοι στον 21ο αιώνα από τους φίλους της Liverpool. Ένας αθλητής που έδωσε όλο του το είναι για τη φανέλα της ομάδας του Anfield, ένας παίκτης με καθοριστικά γκολ και πάντα μπροστά στα δύσκολα και ένας άνθρωπος που δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα και σε κανέναν.

Όση αγάπη έλαβε όμως, άλλη τόση επένδυσε κιόλας και για αυτό οι δεσμοί του με την ομάδα μας παραμένουν ισχυρότατοι. Σήμερα, επιστρέφει στο Anfield ως θρύλος της ομάδας για να αντιμετωπίσει αντίστοιχους της Bayern και ο Ολλανδός επιθετικός δεν μπορεί να περιμένει λεπτό ώστε να ντυθεί πάλι στα κόκκινα.

«Είναι φανταστικό που το γήπεδο θα είναι γεμάτο.  Το Anfield άλλαξε κάπως τα τελευταία χρόνια.  Ήμουν πέρυσι εδώ. Ανυπομονώ να είμαι στο τερέν να δω πως μοιάζει.  Έχω βρεθεί εδώ κάποιες φορές από τότε που έφυγα, για να δω παιχνίδια. Είχα προσκληθεί για το παιχνίδι του Stevie εδώ αλλά τότε ήμουν τραυματίας οπότε περιμένω απεγνωσμένα να παίξω το Σάββατο» ήταν τα λόγια του Ολλανδού που όλοι μας περιμένουμε σήμερα να τον ξαναδούμε στο τερέν του Anfield.

O Kuyt πανηγυρίζει με τα χρώματα της Liverpool
O Kuyt πανηγυρίζει με τα χρώματα της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com