Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκόραρε ο Salah, αρχηγός ο VVD, ανησυχία για Gomez

Σκόραρε ο Salah, αρχηγός ο VVD, ανησυχία για Gomez

O Mohamed Salah δεν σταματάει να σκοράρει ούτε με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου. Στο χθεσινό φιλικό προετοιμασίας απέναντι στην Πορτογαλία , ο σούπερσταρ της Liverpool άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό πλασέ εκτός περιοχής παρότι η ομάδα του ηττήθηκε τελικώς με 2-1 χάρη σε δύο τέρματα του Cristiano Ronaldo.

Ο Virgil Van Dijk ήταν αρχηγός στην ήττα της εθνικής Ολλανδίας στο Άμστερνταμ από την Αγγλία με 0-1, ενώ για τα «Λιοντάρια» οι Jordan Henderson και Alex Oxlaide Chamberlain ήταν βασικοί στο κέντρο στο 3-4-2-1 που επέλεξε και χθες ο Gareth Southgate. Στο ίδιο παιχνίδι ξεκίνησε βασικός και ο Joe Gomez στην τριάδα της άμυνας ωστόσο η βραδιά του διήρκεσε λιγότερο από 15 λεπτά μιας και αποχώρησε τραυματίας με πρόβλημα στον αστράγαλο κάπου στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης και πλέον αναμένεται με αγωνία ενημέρωση για την κατάστασή του.

Στα υπόλοιπα φιλικά με χρώμα…Liverpool, o Roberto Firmino εξασφάλισε την 18η του συμμετοχή με την εθνική Βραζιλίας μπαίνοντας ως αλλαγή στη νίκη της Selecao με 3-0 επί της Ρωσίας ενώ ο Andy Robertson αγωνίστηκε και ήταν αρχηγός για λίγα λεπτά στην ήττα της Σκωτίας με 1-0 απέναντι στην Κόστα Ρίκα.

O Salah σκόραρε και επί ελβετικού εδάφους στην ήττα της  Αιγύπτου
O Salah σκόραρε και επί ελβετικού εδάφους στην ήττα της Αιγύπτου

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com