Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δηλώσεις Kuyt για την αρχηγία του van Dijk

Δηλώσεις Kuyt για την αρχηγία του van Dijk

Ο Dirk Kuyt, ο πρώην θρύλος της Liverpool, σχολιάζει τον συμπατριώτη του, Virgil van Dijk και την αρχηγία που πήρε στην Εθνική Ολλανδίας.

Σε δηλώσεις του, ο Ολλανδός winger είπε: «Νομίζω ότι είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα για αυτόν. Ο Ronald Koeman ανέλαβε την Εθνική ομάδα και υπήρξαν πολλές συζητήσεις την τελευταία εβδομάδα για το ποιος θα είναι ο αρχηγός της. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή για αυτή τη νέα ομάδα. Έχει κάνει τρομερά άλματα τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι ο κλασσικός Ολλανδός παίκτης που παίζει στην Ολλανδία».

Για την αρχηγία του van Dijk μίλησε ο Kuyt.
Για την αρχηγία του van Dijk μίλησε ο Kuyt.

Ο 37χρονος συνεχίζει λέγοντας: «Πήγε στην Σκωτία, έπειτα στη Southampton και τώρα βρίσκεται σε ένα από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον πλανήτη, τη Liverpool. Θεωρώ ότι είναι σωστή επιλογή διότι στη θέση που παίζει χρειάζεται να επικοινωνεί με τους υπόλοιπους μέσα στο γήπεδο, αλλά το κάνει και έξω από αυτό».

Καταλήγει επισημαίνοντας: «Είναι ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές σε έναν μεγάλο σύλλογο. Είναι τιμή για αυτόν και είμαι πεπεισμένος πως θα τα πάει καλά».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com