Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ψήφος εμπιστοσύνης από Riise στην αριστερή πτέρυγα

Ψήφος εμπιστοσύνης από Riise στην αριστερή πτέρυγα

Σε τρομερή κατάσταση ο Robertson.

Ο John Arne Riise αποτελεί έναν άνθρωπο που σίγουρα γνωρίζει καλύτερα από εμάς αλλά και πολλούς άλλους τη θέση του αριστερού μπακ. Την κάλυψε με επάρκεια άλλωστε πολλά χρόνια στη Liverpool. Τώρα, ο Νορβηγός δηλώνει ενθουσιασμένος από τους Moreno και Robertson στα αριστερά.

Ο Moreno διήγε περίοδο εξαιρετική μέχρι να τραυματιστεί το Δεκέμβριο αλλά εκεί ο Andy Robertson έδειξε πως μπορείς να επενδύσεις σωστά σε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα και έτσι μέχρι νεωτέρας είναι εκείνος ο βασικός.

«Είμαι εντυπωσιασμένος. Είναι νεαρός , γερός και επιθετικός. Αν μείνει υγιής και συγκεντρωμένος, έχει πολύ μέλλον μπροστά του. Αλλά θέλω να τον δω να δημιουργεί λίγο περισσότερο και να σκοράρει λίγο περισσότερο» ήταν η αξιολόγηση του Νορβηγού για τον πρώην αμυντικό της Hull City στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool προτού αναφερθεί και στον Alberto Moreno :

«Δούλεψε σκληρά, έμεινε σε καλή κατάσταση και μπόρεσε να αποδείξει πόσο καλός παίκτης είναι.  Του έχω στείλει μηνύματα για να του πω πόσο ευχαριστημένος είμαι από εκείνον που ανέτρεψε τα πράγματα και για να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά» συμπλήρωσε ο Riise που φαίνεται να τον έχουν κερδίσει και δύο αριστεροί οπισθοφύλακες των «Κόκκινων».

Απόλυτα ευχαριστημένος με την παρουσία των Robertson και Moreno είναι ο John Arne Riise
Απόλυτα ευχαριστημένος με την παρουσία των Robertson και Moreno είναι ο John Arne Riise
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com