Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αγωνίστηκε ο Clyne αλλά αποκλείστηκε η U23

Αγωνίστηκε ο Clyne αλλά αποκλείστηκε η U23

O Nathaniel Clyne ήταν ίσως το πιο θετικό που κρατάμε από την ήττα της U23 της Liverpool από την αντίστοιχη ομάδα της Middlesbrough και αποκλείστηκε από το θεσμό του Premier League σε δεύτερο διαδοχικό αρνητικό αποτέλεσμα μετά την ήττα της περασμένης Παρασκευής από τη Manchester United.

O Neil Critchley έκανε επτά αλλαγές από εκείνο το παιχνίδι καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν και σε υποχρεώσεις με εθνικές ομάδες. Ο Adam Bogdan είχε μία σπάνια ευκαιρία ως βασικός ενώ θέση στο αρχικό σχήμα πήραν και οι Clyne, Gallagher, Virtue, Adekanye, Dhanda και Toni Gomes.

H ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στα 45 δεύτερα του αγώνα  μετά από εξαιρετική ενέργεια του Curry ενώ το 2-0 παραλίγο να γίνει πολύ νωρίς μετά από προσπάθεια του Armstrong αλλά ευτυχώς για τους Reds κάτι τέτοιο δεν συνέβη παρά το πολύ νωθρό τους ξεκίνημα.  Το σουτ του Tinkler από την ασταθή απομάκρυνση του Clyne, ο οποίος σε γενικές γραμμές ήταν σταθερός, έφυγε άουτ ενώ ο Virtue είδε τον Hemming να αποκρούει εντυπωσιακά την προσπάθειά του και να μην επιτρέπει στους Reds να ισοφαρίσουν πριν το ημίχρονο.

Το τραγικό λάθος του Bogdan όμως στο 37 έδωσε την ευκαιρία στον Curry να κάνει δύο τα τέρματα του ιδίου και της ομάδας του εκμεταλλευόμενος την κάκιστη αντίδραση του Ούγγρου σε σουτ ρουτίνας.  Και σαν να μην έφθανε αυτό, στο 60ο λεπτό ο Curry έκανε χατ ρικ σε μία φάση που εκ νέου ευνοήθηκε από προβληματική αντιμετώπιση από τον τερματοφύλακα της Liverpool.

O Virtue άμεσα έκανε το 3-1 μετά από δουλειά του Toni Gomes ωστόσο παρά τις στιγμές που απείλησε με τον Adekanye , η ομάδα μας έφυγε με άδεια τα χέρια και χωρίς τέταρτο γκολ παθητικό μιας και ο Curry αστόχησε σε πέναλτι. Πλέον, επιστροφή στη δράση με υποχρεώσεις για την Premier League 2. Η σύνθεση της ομάδας μας :

Liverpool: Bogdan, Clyne, Phillips, Masterson, Gallacher (Johnston 71′), Kane, Virtue, Adekanye, Dhanda, Camacho, Gomes.

O Clyne αγωνίστηκε και χθες στο δρόμο προς την επιστροφή του
O Clyne αγωνίστηκε και χθες στο δρόμο προς την επιστροφή του
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com