Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Πρόταση του Salah o Sobhi της Stoke;

Πρόταση του Salah o Sobhi της Stoke;

Ο Mohamed Salah δεν είναι ο μόνος Αιγύπτιος στην Premier League ασφαλώς άσχετα που είναι ο πιο διαφημισμένος ευλόγως.  Άλλος είναι ο  Ramadan Sobhi, ο παίκτης της Stoke, παίκτης για τον οποίον έχει μιλήσει σύμφωνα με το TeamTalk ο Salah στον Jurgen Klopp.

Και όχι μόνο έχει μιλήσει αλλά τον έχει παροτρύνει κιόλας ώστε να κάνει την κίνησή του το καλοκαίρι τουλάχιστον με τα όσα αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα.  Ο Sobhi μετακόμισε το καλοκαίρι του 2016 στη Stoke και από τότε έχει αγωνιστεί 41 φορές ενώ φέτος έχει ξεκινήσει 10 φορές βασικός στο πρωτάθλημα της Premier League και για όσους δεν τον έχετε προσέξει, αγωνίζεται ως εξτρέμ.

Όπως αναφέρει το Teamtalk, η αναφορά του 25χρονου παίκτη των Reds είναι πολύ θετική ενώ εμείς σημειώνουμε εδώ πως  και οι δύο έχουν συνυπάρξει μαζί βασικοί στην εθνική ομάδα της Αιγύπτου. Βέβαια, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η απόκτηση εξτρέμ δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον Klopp με τις μεταγραφές ενός παίκτη για το κέντρο και εκείνου που θα καλύψει δημιουργικά το κενό του Coutinho να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Φήμες θέλουν τον Salah να έχει μιλήσει για το όνομα του Sobhi
Φήμες θέλουν τον Salah να έχει μιλήσει για το όνομα του Sobhi
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com